Pavičić iz Olmissuma prešao u Crnicu!

Nakon dolazaka Horvata, Jurića, Sekulića i Luketina, omiški Olmissum danas bilježi i jedan odlazak. Nakon Pave Mudronje i Josipa Juretića, redove omiških zeleno-plavih napušta i Robert-Vinko Pavičić, koji će karijeru nastaviti u redovima šibenske Crnice.

Robert Vinko Pavičić rođen je 22.listopada 1991.godine, a prve futsal korake načinio je igrajući 2.HMNL-jug za Okruk i Trogir. Nakon polugodišnjih epizoda u Areni i Novom Vremenu, uslijedio je dolazak u Solin iz kojeg u ljeto 2015.godine prelazi u Olmissum na poziv trenera Osibova. Nakon 4 sezone u Omišu, Pavičić se odlučio na promjenu, te je prihvatio poziv iz Šibenika. Riječ je o igraču kojeg krasi vrlo dobra kontrola lopte, te će zasigurno biti od pomoći Šibenčanima, naročito u kreaciji, gdje je prošle sezone momčad Mladena Perice-Štrle imala podosta problema. Nakon dolazaka vratara Savolainena i branića Stojkovića, Pavičić je treće ovoljetno pojačanje Crnice, koja nakon blijedog prošlosezonskog proljeća u slijedećoj sezoni želi izbjeći neizvijesnost borbe za opstanak.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

FUTSAL DINAMO | 4 razloga zašto kupiti godišnje ulaznice

Futsal Dinamo je objavio prodaju godišnjih ulaznica za predstojeću natjecateljsku sezonu. Zagrebački “modri” sezonu otvaraju …

Novo Vrijeme Apfel pressicom najavilo novu sezonu!

Malonogometni klub Novo Vrijeme Apfel jutros u 11:00 je u makarskom hotelu Park održao konferenciju …