Pavlić i Vuk novi vratari Futsal Dinama!

Nakon više od deset dana šutnje, Futsal Dinamo se obratio javnosti s novim vijestima. Tom prigodom se zahvalio Pavi Mudronji na dosadašnjoj suradnji, te zaželio dobrodošlicu Ivanu Pavliću i Antoniu Vuku. Zanimljivost kod oba imena je ta što su golmani, a uz objavu dolaska spomenutog dvojca iz kluba su objavili i prekid suradnje s Pavom Mudronjom. .

U četiri navrata Pave je bio na golu Dinamove seniorske momčadi, no izuzev prijateljskih utakmica, niti jednom nije stao na vrata ekipe u službenom dvoboju. Zbog obiteljskih obaveza Mudronje nije bilo u proljetnom dijelu sezone, a iste ga sprječavaju da u budućnosti bude dio plave obitelji.

Ivan Pavlić rođen je 03.lipnja 1985.godine, a riječ je o poznatom zagrebačkom vratarskom imenu. Bogatu karijeru Pavlić je započeo u Sokolima iz Samobora, a branio je između ostalih za Orkan, Petrinjčicu, Maribor, Nacional i Uspinjaču Gimku. S Nacionalom je osvojio tri naslova prvaka države, a posebno se istaknuo u finalima 2016. i 2017. Također, Pavlić je 2016. proglašen najboljim vratarom Kutije šibica koju je iste godine osvojio s Davorom Kanjuhom i Pizzerijom Stari Zagreb Borongaj Lugovi (s kojom je nastupio i na Trofeju Dinamo).

Drugi golman koji pojačava klub je Antonio Vuk, dugogodišnji vratar Alumnusa, s kratkom epizodom u Nacionalu i Uspinjači. Vuk je rođen 18.siječnja 1994.godine, te je u najboljim vratarskim godinama. Bio je dio zlatne generacije Alumnusa koja je 2014.godine osvojila povijesni naslov prvaka, no od travnja 2018.godine je bez natjecateljskog futsala, te dolaskom u Futsal Dinamo oživljava karijeru.

Pavliću i Vuku ovim putem želimo mnogo sreće i uspjeha u redovima Futsal Dinama!

 

O nama Luka Mladinić

avatar
Novinar na portalu od 2020 godine...

Moglo bi vas zanimati

Međunarodni futsal | 3. listopada starta Primera Division LNFS

Još samo malo nas dijeli od početka, po mnogima, najbolje lige svijeta – španjolske LNFS …

2.HMNL-jug | Nova pojačanja u kninskoj momčadi

Nakon što smo prošlog tjedna već pisali o pojačanjima u redovima MNK Knin, u novom …