Aktualno

Predstavljamo | Tommy-kladionica!!!

S velikim zadovoljstvom objavljujemo kako CROfutsal nastavlja s nagrađivanjem svojih vjernih čitatelja. CROfutsalova kladionica od slijedećeg će kola ponovno biti tu za Vas. Zasluga je to tvrtke Tommy koja će kroz ovu sezonu nagrađivati najuspješnije prognozere ishoda 1.HMNL!

Tommy_LOGO

Pod pokroviteljstvom tvrtke Tommy, od nadolazećeg kola 1.HMNL (10.kolo) započinjemo s nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti poklon bon Tommy-ja u iznosu 500kn. Nagradni bon osvaja najuspješniji igrač naše kladionice kroz razdoblje od mjesec dana. Nagradna igra započinje s mjesecom prosincem.

Uskoro će na našim stranicama biti objavljen formular za prijavu sudjelovanja u nagradnoj igri, kao i parovi 1.kola kladionice (10.kolo 1.HMNL).

Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca sa sjedištem u Splitu. Uspješna je to tvrtka koja sponzorira brojne splitske sportske kolektive, a nama je najznačajnija suradnja s MNK Split kojom je tvrtka Tommy “uplovila” u futsal. Iako je splitski klub danas drugoligaš, ovim putem tvrtka Tommy barem na ovaj način ulazi u prvoligaški futsal.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Josip Brkić: “Očekuje nas teška utakmica, no vjerujem u plasman u finale!”

Ovaj tjedan u Makarskoj se igra “majstorica” polufinala, u kojoj će snage odmjeriti Novo Vrijeme …

CROfutsal TIM | Predstavljamo vam nova imena

U kolovozu prošle godine, uoči početka sezone koja se sad polako približava svom kraju, smo …