1.5 C
New York
spot_img
spot_img

Prijateljska utakmica | Crnica – Murter = 3:3 (1:0)

Objavljeno:

U prijateljskom malonogometnom susretu odigranom u dvorani na Meterizama u Šibeniku, Crnica i Murter su odigrali 3:3! Vrijedi istaknuti da je Denis Mijatović za momčad Murter Royal-a u odigrao u velikom stilu zabivši hatrick! Obe su momčadi nastupile u oslabljenim izdanjima. To se posebno odnosi na momčad Murtera koja je nastupila s tek jednom zamjenom.
Momčad Crnice nastupila je bez trenera Željka Silova koji je izostao zbog zdravstvenih razloga, a od igrača nije bilo Žarkovića, Orlovića, Bumbaka i vratara Mihaljevića. S druge strane, u momčadi Murtera nije bilo Rakića koji je pozvan na okupljanje reprezentacije Srbije, te Jurjevića, Ajdukovića, Bajamića, Jušića, Nevistića i Škorića. Trener gostiju Mladen Perica-Štrla na dispoziciji je imao tek 5 igrača uz vratara Stojkića. No i bez brojnih vrlo bitnih igrača, Murter je odigrao vrlo dobru utakmicu protiv ambicioznog šibenskog drugoligaša, remiziravši 3:3! Isti je to omjer koji je Murter Royal prije 10 dana odigrao s reprezentacijom Qatara, a prije 2 dana Murter je gostovao kod Torcide u Splitu i slavio rezultatom 6:3!

MNK CRNICA – MNK MURTER – 3:3 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Vuković, 1:1 D.Mijatović, 2:1 Vuković, 2:2 D.Mijatović, 3:2 Rašić, 3:3 D.Mijatović
MNK CRNICA: R.Baričić, Žumberac, Mijat, Radman, Rašić, Jurković, Vuković, I. Perica. Voditelj: Dino Belakušić
MNK MURTER: M.Stojkić, Vukić, Vedrić, Klarin, D.Mijatović, Š. Popov. Trener: Mladen Perica-Štrla
Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave