Fabet kladionica

Roko Burčul: ”Mogli smo puno više od prikazanog!”

Odigrana su četiri kola 1.HMNL, a Crnica zauzima oku ugodno četvrto mjesto. Nakon neugodnog poraza na otvaranju sezone protiv Olmissuma, kao da su Šibenčani rekli da je dosta i uzeli stvar u svoje ruke. Prvo su pobjedili uvijek neugodne Studente iz Splita, zatim su odnijeli sva tri boda iz Zagreba protiv Uspinjače, te su nesretno poklonili bod Futsal Dinamu u prošlom kolu. Ovo kolo im donosi gostovanje kod Alumnusa, ekipu koju zasigurno nikada ne treba otpisivati. Što nam na trenutnu situaciju i planove za budućnost, ali i o idućoj utakmici ima kazati upitali smo mladog Roka Burčula.

Nakon četiri kola nalazite se na 4.mjestu sa 7 bodova, s bodom ispred Novog Vremena. Kako gledate na dosadašnji učinak Vaše ekipe?

Sigurno da nisam u potupunosti zadovoljan jer smatram da smo mogli puno više od prikazanog, ali nećemo previše žaliti.

U sljedećem kolu idete u goste uvijek neugodnom Alumnusu. Lani je Vaša ekipa na tom istom gostovanju slavila 4:3, dok su na Baldekinu igrali 3:3. Možete li nam najaviti taj susret?

Samim tim rezultatom od prošle godine dokazuje da je Alumnus nezgodna ekipa. Ekipa koju ne treba otpisati ovu godinu i sigurno da nam neće biti lako, ali mi vjerujemo da 3 boda nosimo na Baldekin.

U prošlom kolu ste vodili cijeli susret i na kraju poslali bod s Futsal Dinamom za Zagreb, što se dogodilo? Zašto se stali nakon 3:1, jeste mislili da je gotovo ili?

Protiv Futsal Dinama smo odradili odličnih 35 minuta . Sve kako smo i planirali, ali posijle toga kao da smo mislili da će se utakmica sama privesti kraju i Futsal Dinamo je iskoristio naše greške, uzeli bod i imali šansu za tri.

Dosta ekipa Vas je prije prvenstva vidjelo kao “Dark horse” prvenstva, mislite li da to možete i opravdati?

Nekako mislim da je Crnica u zadnjih par sezona uvijek tu negdje pri samom vrhu, ali kao da je nešto falilo za nešto više i sigurno da smo s razlogom dobili taj nadimak, a na nama je da to opravdamo.

 

O nama Luka Mladinić

avatar
Luka Mladinić je novinar i fotograf CROfutsal portala od ljeta 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …