Fabet kladionica

Saša Subotić u Vrgorcu!

Nakon vijesti o transferima iz Nacionala, Splita, Makarske i Futsal Dinama, danas Vam donosimo prve informacije iz Vrgorca. Saša Subotić veliko je pojačanje Vrgorčana za nadolazeću sezonu! Povremeni reprezentativac i dojučerašnji igrač Split Tommyja dogovorio je prelazak u “nebeskoplave” gdje će na mjestu pivota naslijediti Slobodana Gudelj-Velagu koji je zbog obiteljskih razloga napustio klub. Vrgorčani su dogovorili i nastavak suradnje s prošlosezonskim pojačanjem Damirom Znaorom, a spomenimo i kako se u redove “nebeskoplavih” vraća Vinko Tolić.
Saša Subotić malonogometnu karijeru je započeo u Muć Bitumini, no punu je igračku afirmaciju stekao u Solinu gdje je prije 3 sezone bio i najbolji strijelac lige! Tada prelazi u redove Split Tommyja s kojim u prvoj sezoni bilježi pad u drugoligaško društvo. No u slijedećoj sezoni Split Tommy osvaja kup Hrvatske na završnom turniru u Dubrovniku sa Subotićem kao jednim od najzaslužnijih za taj veliki uspjeh. Nakon završetka prošle sezone u klubu su se zahvalili Subotiću, a Vrgorac je bio najkonkretniji i privolio ovog povremenog reprezentativca na prelazak u svoje redove.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …