Fabet kladionica

SPLIT, MAKARSKA, VRGORAC | Navijači pomažu klubove

U situaciji gdje je zbog globalne situacije uzrokovane pandemijom korona virusa mnogim klubovima smanjen izvor prihoda, ove sezone svjedoci smo da je nekoliko klubova pokrenulo akcije gdje im navijači pomažu svojim dragovoljnim prihodima. Tako su početkom ove sezone akciju pokrenuli u Splitu i Makarskoj, a prošlog tjedna na gotovo identičnu akciju kao i u Makarskoj su se odlučili u Vrgorcu.

 

 

Split je prošle sezone ispao iz prvoligaškog društva i nakon 7 godina ostao bez generalnog sponzora. Na predsjedničku funkciju vratio se Ivo Zoković, a u nedostatku glavnog sponzora u klubu su krajem kolovoza pokrenuli akciju gdje su pozvali navijače i prijatelje kluba da donacijom od 500 kn pomognu klubu i tako nađu svoje mjesto na dresu. Akcija je naišla na vrlo dobar odaziv, a u klubu s ponosom ističu kako su donacije pristizale i nakon zaključenja akcije, te tako imena svih donatora na koncu nisu ni prisutna na dresu kluba.

 

 

Prošlog ljeta u Makarskoj su pokrenuli zanimljivu akciju pod nazivom “ZAJEDNO U NOVO VRIJEME”. Novo Vrijeme Apfel je tom akcijom pozvalo navijače i prijatelje kluba da uplatom donacije u iznosu od 200 kn pomognu klubu, te tako zavrijede svoje mjesto na donatorskom zidu koji se nalazi na ulazu u dvoranu. Svaki donator dobiva donatorsku iskaznicu koja predstavlja i godišnju pretplatničku ulaznicu za domaće utakmice u ovoj sezoni ukoliko i kad bude omogućena nazočnost gledatelja, a u slučaju igranja utakmica s publikom i ograničenog kapaciteta gledališta prednost pri ulasku će imati upravo navijači s donatorskom iskaznicom. Prije nekoliko dana u klubu su objavili nastavak ove akcije, a više o samoj akciji možete pročitati klikom na gore priloženu objavu kluba.

 

 

Akciju koju je Novo Vrijeme Apfel pokrenulo prije početka sezone u Vrgorcu su pokrenuli prošlog tjedna. Donatorska akcija pod nazivom “BUDI VRGORAC” preslika je akcije iz Makarske gdje se uplatom donacije u iznosu od 200 kn osigurava mjesto na donatorskom zidu, te besplatan ulazak na domaće utakmice kluba kada to prilike dozvole. Podsjetimo, Vrgorčani su se uslijed pandemije uzrokovane korona-virusom još krajem prošle sezone našli u teškoj situaciji, jer su im uskraćena novčana sredstva od strane grada. “Nebeskoplavi” stoga ovim putem pozivaju sve navijače i prijatelje kluba da se odazovu na ovu akciju i pomognu klubu u ovoj situaciji.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …

Raspored i delegiranje službenih osoba 3. i 4. utakmice finala doigravanja

U petak i nedjelju na rasporedu su treći i četvrti susret finala doigravanja za prvaka …