Square doveo reprezentativca Crne Gore, Đuraš odlazi u Njemačku!

MNK Square Dubrovnik je danas na svojoj službenoj stranici objavio dva dolaska i jedan odlazak. Dolazak Gordana Duvančića smo vam već objavili. Nakon Duvančića drugo pojačanje Squarea za novu sezonu je reprezentativac Crne Gore, Luka Vuletić.

NOVE PROMJENE | Potpisao Luka Vuletić, reprezentativac Crne Gore, vratio se Gordan Duvančić!

Luka Vuletić je rođen 5. prosinca 1992. godine. Poznato je futsal ime u Crnoj Gori i reprezentativac. Većinu karijere je igrao u srpskim i crnogorskim klubovima, a dolazi iz crnogorskog Cattaro 2019. Riječ je o momčadi koja je ove sezone zauzela 5. mjesto u 1. FSL Crne Gore, a Vuletić je bio najbolji strijelac momčadi i drugi najbolji strijelac lige, s 21 pogotkom.

Kao što smo i najavili, Maro Đuraš odlazi iz Squarea, a to je i potvrđeno na klupskoj stranici Dubrovčana. Đuraš je rođen 6. lipnja 1994. godine, a futsal karijeru započeo je u Ombli, no nakon samo nekoliko mjeseci prelazi u Square i postaje istinska ikona kluba. U dresu dubrovačkog kluba Đuraš je stekao igračku afirmaciju i došao do statusa reprezentativca. Uz futsal je paralelno igrao i nogomet za nekoliko lokalnih klubova, a od 2016. godine posvetio se isključivo futsalu. U ljeto 2017. godine prelazi u redove Splita, no nakon neuspjelog pohoda na naslov prvaka napušta Split i vraća se u Square. Neslužbeno, Đuraš bi karijeru trebao nastaviti u Njemačkoj.

Dubrovčani su tijekom ove pauze objavili odlaske najboljih strijelaca u prošloj sezoni (Pele, Hrkač, Kuraja, Gašpar), ali vrlo je moguć povratak najboljeg igrača proteklih sezona, Leonarda dos Santosa – Pelea. Kako saznajemo, klub je uspio na kraju naći dogovor na obostrano zadovoljstvo te bismo ga trebali gledati i u sljedećoj sezoni.

O nama Marin Kraljević

avatar
Novinar i voditelj marketinga na portalu.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Pobjede domaćina u prvim susretima 14. kola

Jučer su odigrana prva tri susreta 14. kola 2.HMNL-istok u kojima su maksimalan bodovni učinak …

2.HMNL-jug | Odigrani susreti 11. kola, domaćini dominantni

Jučer su odigrani susreti 11. kola 2.HMNL-jug koji su protekli u znaku domaćina. Naime, svi …