Square u finišu prijalznog roka potpisao veliko pojačanje!

U samoj završnici prijelaznog roka dubrovački Square doveo je veliko pojačanje za predstojeću sezonu. Riječ je o brazilskom igraču pod imenom Jonatan Bruno Santiago poznatijim pod nadimkom Moreno!
Moreno je rođen 12. svibnja 1991. u Santa Catarini u Brazilu, a riječ je o igraču koji bi u napadačkom aspektu trebao biti velika snaga dubrovačkog prvoligaša. Prošle sezone Moreno je nosio dres bjeloruskog Minska, a u bogatoj karijeri ovaj je 27-godišnjak promijenio pozamašan broj klubova. Tako je uz nekoliko brazilskih klubova (International, Figuierense, Metropolitano, Cruizero, Mulvey, Corinthians) igrao i u egzotičnim državama Goiti Pasand Iran), Al-Arabi (Kuvajt) i DISI “Invest” (Tandžikistan). Uz već spomenuti bjeloruski Minsk, Moreno je u Europi igrao za ukrajinski Hurricane, ruske prvoligaše Spartacus i Dina, a imao je i kratku epizodu u Movistar Interu.


Morena prati glas izrazitog golgetera, te ga na službenim stranicama Squarea već nazivaju “strojem za golove”. Činjenica jest da je riječ o velikom pojačanju za klub kojem sada zasigurno rastu ambicije, no Morenu tek ostaje da svoje golgeterske sposobnosti dokaže na parketima hrvatske futsal scene.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Uspješni gosti u prvim susretima 13. kola

Jučer su odigrani prvi susreti 13. kola 2.HMNL-istok u kojima su znatno uspješniji bili gosti. …

2.HMNL-jug | Odigrana tri zaostala susreta

Jučer su odigrana tri zaostala susreta 2.HMNL-jug. U dvobojima 9. kola na solinskoj Bilankuši su …