17.2 C
New York
spot_img
spot_img

Tihomir Tomić napustio klupu Albone Potpićan ’98!

Objavljeno:

Tihomir Tomić više nije trener Albone Potpićan ’98! Dojučerašnji trener jedinog istarskog prvoligaša podio je ostavku nakon prošlotjednog poraza od Vrgorca kojim je Albona Potpićan ’98 ostala prikovana za dno prvoligaške ljestvice bez osvojenog boda nakon 9 odigranih kola.

Slikovni rezultat za tihomir tomić futsal

Tomić je uoči početka ove sezone preuzeo klupu labinskog prvoligaša, no prema vlastitom prizanju još nije odradio ni jedan trening s momčadi. Upravo je nedostatak treninga i fond igrača Tomić naveo kao glavne razloge svoga odlaska, iako se u petak vidjelo kako to zasigurno nisu jedini razlozi njegova odlaska. Naime, svi koji su gledali utakmicu mogli su vidjeti nepoštivanje funkcije trenera, gdje su “neki drugi” preuzimali funkciju trenera u obavljanju izmjena. Znakovito je stoga da je upravo nakon ove utakmice Tomić objavio svoj odlazak.

Slikovni rezultat za tihomir tomić futsal

Albona Potpićan ’98 još je prošle sezone grcala u velikim problemima. Usprkos vrlo dobrom jesenskom dijelu szone momčad je na proljeće bilježila katastrofalne rezultate, te je opstanak izboren tek u dodatnim kvalifikacijama. Uoči ove sezone fuzija s Albonom i otvaranje nove dvorane SC Franko Mileta u Labinu nudili su mogućnost pozitivnije priče i izlaska iz problema, no bez ozbiljnog treninga i s limitiranim igračkim kadrom rezultat je itekako poražavajući. Albona Potpićan ’98 piše povijest u negativnom smislu. U 9 odigranih kola ostvareno je isto toliko poraza uz katastrofalnu gol-razliku 16:91. Pred Labinjanima su još gostovanje u Dubrovniku i dvoboj kod kuće s Crnicom, a ostaje za vidjeti može li Tomićev odlazak donijeti pozitivan pomak i prekid poražavajućeg niza.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave