Fabet kladionica

Toni Vučković: “Dati ćemo 100% da bodovi iz Dubrovnika odu za Zagreb!”

Futsal Dinamo je u drugi dio sezone ušao osnažen dolaskom Kristian Čekola, te je to bio znak da su u Futsal Dinamu spremni za iskorak u ovoj sezoni. Ipak, u prošlom kolu su poraženi od Novog Vremena Apfel na domaćem terenu, a priliku za iskupljenje imat će u petak na gostovanju kod Squarea. Uoči ovog kola intervju za naš portal dao je mladi Toni Vučković.

U prošlom kolu ste poraženi na domaćem terenu od Novog Vremena Apfel. Kako komentirate taj susret?

U susretu protiv Novog Vremena Apfel ušli smo vrlo motivirano i od prve minute pokazali dobru i konkretnu igru. Nismo iskoristili neke izgledne situacije, a momčad kao što je Novo Vrijeme zna kako to kazniti. Mislim da krajnji rezultat nije bio prava slika događaja na terenu. Bodovi su mogli otići na bilo koju stranu, ali na kraju su spretniji i sretniji bili protivnici iz Makarske i odnijeli sva tri boda.

Zasigurno Vam je reprezentativna pauza dobro došla da se još malo bolje uigrate za proljetni dio. Kakva je atmosfera u momčadi i imate li problema s ozljedama?

Reprezentativna stanaka dobro je došla kako bi se još bolje spremili za nastavak prvenstva. Atmosfera je odlična, prava smo ekipa i na terenu i van njega, a nikakvih ozbiljnijih ozljeda za sada nema i nadam se da će tako i ostati.

Koji bi rezultat na kraju sezone zadovoljio ovosezonske ambicije Futsal Dinama?

Futsal Dinamo je klub koji iz sezone u sezonu cilja na najviša postolja u 1.HMNL i tako je i ove godine. Treniramo naporno i dati ćemo sve od sebe kako bi dogurali što dalje, a mislim da to i možemo.

Pred Vama je neugodno gostovanje u Dubrovniku. Možete li nam najaviti susret sa Squareom?

Ovo će biti moje prvo gostovanje u Dubrovniku, ali ne moram se uopće raspitivati da bi znao da je to vrlo teško gostovanje. Biti će vrlo zanimljiva, ali i teška utakmica za obje ekipe. Ne sumnjam u svoju ekipu i da ćemo dati 100% kako bi bodovi iz Dubrovnika otišli na put za Zagreb.

O nama Marijan Čolak

avatar
Marijan Čolak je rođen 1995. godine u Splitu, a živi u Solinu. Dio CROfutsal tima je od ljeta 2020. godine, a po struci je stručni specijalist računovodstva i financija.

Moglo bi vas zanimati

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje 6. kola

Pred nama je završni čin Lige za popunu 1.HMNL. U nedjelju su na rasporedu susreti …

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …