30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Toni Vučković napustio Futsal Dinamo i prešao u redove Uspinjače Gimke!

Objavljeno:

Nakon Kristijana Postružina i Luke Perića, još jedan igrač napušta redove Futsal Dinama. No dok su Postružin i Perić kao reprezentativci bili nositelji igre “plavih”, Toni Vučković napušta redove aktualnih prvaka kao igrač koji nije igrao toliko značajnu ulogu, no svakako je bio koristan u rtaciji za momčad Matije Đulvata.

 

Toni Vučković rođen je 22. siječnja 2001. godine u Zadru, a futsal karijeru započeo je u Murteru. U ljeto 2019. godine Vučković prelazi u redove Futsal Dinama kao jedan od najperspektivnijih juniora Zadarske županije. U premijernoj sezoni Vučković je nastupao za juniorsku momčad gdje je zabio više od 30 golova i bio najbolji strijelac kluba. U dresu “prve momčadi Vučković je odigrao 95 susreta ostvarivši učinak od 10 zgoditaka i 5 asistencija. Sa sigurnošću možemo reći kako su najbolje igračke godine tek pred Vučkovićem, čiji je razvoj donekle usporila ozljeda koljena zbog koje je dulje vrijeme izbivao s parketa. U dresu Futsal Dinama Vučković je osvojio dva naslova prvaka i superkup, a bio je i dio sveučilišne reprezentacije koja je nedavno senzacionalno osvojila svjetski naslov. Vučković napušta redove Futsal Dinama zbog akademskih razloga, gdje kao apsolvent Geodetskog fakulteta u Zagrebu ne može pratiti režim treninga “plavih”, a karijeru nastavlja u redovima Uspinjače Gimke koja je na svojim službenim stranicama objavila dolazak Vučkovića.

Vučković je drugo igračko pojačanje Uspinjače Gimke za novu sezonu. Podsjetimo, prošlog tjedna objavljen je dolazak Danijela Matkovića, a prvo pojačanje Uspinjače Gimke za novu sezonu bio je dolazak trenera Kujtima Morine. Podsjetimo, uz spomenute dolaske zagrebačka je momčad objavila nastavak suradnje s glavninom prošlosezonskih stožernih igrača, dok su klub napustili Bepo Paus, Vinko Vardić i Niko Tolj.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave