TRANSFERI | AFCU doveo treće pojačanje, dvojica napustila klub!

Nakon dolazaka Duje Bajrušovića i Domagoja Čule AFC Universitas je objavio i svoje treće pojačanje ovog ljeta, golmana Luku Pavlovića koji je prešao iz gradskog rivala Splita. Osim ovog dolaska klub je prethodnih dana objavio i dva odlaska iz kluba. Golman Filip Milas i pivot Karlo Kovačić koji su, kako saznajemo, prešli u Jezera.

Luka Pavlović je rođen 20. listopada 1998. godine. Futsal karijeru je počeo 2013. godine u Mejašima, a dvije godine kasnije je prešao u Torcidu u kojoj provodi godinu ipo dana i u drugoj polovici 2015. prelazi u Split u kojem je bio sve do sad. Proteklih sezona je zajedno s Čizmićem činio golmanski duo u Splitu, a sad će se ovaj dvojac naći na suprotnim stranama u 1.HMNL.

Karlo Kovačić je rođen 7. siječnja 1998. godine, a futsal karijeru je počeo 2012. godine u Mejašima u kojima je bio nešto manje od četiri godine. Od 2015. do 2017. godine bio je i igrač Splita nakon čega se vraća u matični klub u kojem provodi sezonu. Nosio je u međuvremenu i dres Geniusa, a od 2019. je bio u svom dojučerašnjem klubu.

Filip Milas je rođen 11. prosinca 1996. godine, a futsal karijeru je počeo u Splitu u kojem je bio od 2011. do 2016. godine nakon čega prelazi u Hajduk i tamo provodi dvije sezone. Posljednjih sezonu ipo je nosio dres svog dojučerašnjeg kluba. Kovačić i Milas bi, kao što smo već napisali, karijere trebali nastaviti u Jezerima.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Osijek, Aurelia i Brod 035 ostvarili nove pobjede

Jučer su odigrana tri susreta 2. kola 2.HMNL-istok, a nove pobjede upisali su Osijek, Aurelia …

EURO 2022. | Reakcije naših reprezentativaca na ždrijeb

Hrvatska reprezentacija će na Europskom prvenstvu u Nizozemskoj igrati u grupi “C” protiv Rusije, Slovačke …