TRANSFERI | Alen Marić više nije igrač Olmissuma!

Olmissum je danas na svojim službenim stranicama objavila kako nakon polusezone provedene u dresu zeleno – plavih Alen Marić zbog studentskih obaveza napušta redove aktualnog prvaka.

Alen Marić je rođen 3. prosinca 1996. godine. Svoju futsal karijeru započeo je u redovima Splita 2012. godine. U sezoni 2015./16. nastupao je za Solin, a zatim jednu polusezonu za Hajduk nakon čega se vraća u svoj matični klub. Bio je kapetan juniorske i seniorske momčadi našeg najtrofejnijeg kluba nakon čeka u ljeto 2021. prelazi u redove Olmissuma gdje je u 17 odigranih utakmica postigao 7 pogodaka (4 u kupu i 3 u Ligi prvaka). Ipak na Ribnjaku se nije zadržao dugo te će moga u drugom dijelu sezone gledati u novom klubu. Još nije poznato gdje će nastaviti karijeru, ali pravovremeno ćemo Vas obavijestiti kada ime njegovog novog kluba bude službeno. Ovim putem želimo sreću Alenu u nastavku njegove kako sportske tako i akademske karijere.

 

O nama Marijan Čolak

avatar
Marijan Čolak je rođen 1995. godine u Splitu, a živi u Solinu. Dio CROfutsal tima je od ljeta 2020. godine, a po struci je stručni specijalist računovodstva i financija.

Moglo bi vas zanimati

Poznat popis reprezentacije Slovačke za EURO!

Izbornik slovačke reprezentacije Marián Berky danas je odredio konačan popis 16 igrača za Europsko prvenstvo …

EURO 2022. | UEFA predstavila novu podlogu

Krovna europska nogometna organizacija UEFA predstavila je jučer novu podlogu na kojoj će se igrati …