TRANSFERI | Andrijašević više nije igrač Crnice!

Crnica je sinoć na svojim službenim stranicama objavila prekid suradnje s Vladom Andrijaševićem. 26-godišnji Makaranin tako nakon samo jedne polusezone provedene u Šibeniku napušta klub u koji je došao prošlog ljeta. Šibenčani su proteklih dana doveli dva Brazilca u svoje redove te su napisali kako je s obzirom na njihove dolaske ovo očekivani epilog te kako se u klubu očekivao veći doprinos Andrijaševića koji je došao s etiketom značajnog pojačanja.

Vlado Andrijašević je rođen 10. siječnja 1996. godine te je svoju futsal karijeru započeo 2016. godine kada je nogometne travnjake zamijenio dvoranom. U redovima šampionske momčadi Novog Vremena odigrao je veoma zapaženu ulogu te je u nekoliko navrata pozivan i u reprezentaciju. Dolaskom trenera Horvata izgubio je mjesto u momčadi te je u zimu 2020. godine prešao u redove Uspinjače Gimke u kojoj ostaje do kraja sezone. U ljeto 2020. godine prešao je u Alumnus te bio jedan od najzaslužnijih za odličnu sezone zagrebačkih Studenata. Sredinom prošle godine prešao je u redove Crnice za koju je odigrao 12 utakmica te postigao šest pogodaka od čega četiri u prvenstvu, ali u novoj kalendarskoj godini ćemo ga gledati u novom klubu. Još nije poznato gdje će nastaviti karijeru, ali pravovremeno ćemo Vas obavijestiti kada ime njegovog novog kluba bude službeno.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Poznat popis reprezentacije Slovačke za EURO!

Izbornik slovačke reprezentacije Marián Berky danas je odredio konačan popis 16 igrača za Europsko prvenstvo …

EURO 2022. | UEFA predstavila novu podlogu

Krovna europska nogometna organizacija UEFA predstavila je jučer novu podlogu na kojoj će se igrati …