TRANSFERI | Bivši mladi reprezentativac novo pojačanje Uspinjače!

Uspinjača Gimka je jučer objavila novo/staro ime. Marino Jedvaj, pivot rođen 28. kolovoza 1999. godine se nakon nešto više od godine dana vraća u zagrebački klub.

Futsal karijeru je počeo 2017. u Zagreb Gimki, juniorskoj momčadi Gimke. Godinu dana kasnije je prešao u Bjelovar u kojem je proveo nešto manje od tri mjeseca te se potom vratio u Uspinjaču. U Uspinjači je proveo devet mjeseci, a potom je uslijedila nova epizoda u Bjelovaru koja je ponovno trajala kratko, od listopada 2019. do ožujka 2020. godine nakon čega pravi pauzu od futsala i posvećuje se samo nogometu kojega je dotad igrao paralelno s futsalom. Bio je član hrvatske reprezentacije za mlađe uzraste, a njegova najbolja sezona u dosadašnjoj karijeri je sezona 2017./2018. kad je kao član juniorske momčadi Zagreb Gimke bio finalist juniorskog prvenstva, a upravo Jedvaj je bio i najbolji strijelac završnice prvenstva, a i jedan od najboljih igrača cijele sezone. Jedvaj će tako nakon devet mjeseci pauze od futsala u nastavku sezone nositi dres Uspinjače te je drugo pojačanje nakon Mirka Rogošića, a preostaje vidjeti hoće li biti još novih pojačanja u zagrebačkoj momčadi.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

TRANSFERI | Piplica je novi golman Futsal Dinama!

Ante Piplica će u novoj sezoni 1.HMNL biti golman Futsal Dinama! Piplica je rođen u …

Franjo Matković prvo je pojačanje novog šibenskog prvoligaša!

Nakon što su kroz “Ligu za popunu 1.HMNL” izborili povijesni uspjeh plasmanom u elitni razred …