TRANSFERI | Piplica je novi golman Futsal Dinama!

Ante Piplica će u novoj sezoni 1.HMNL biti golman Futsal Dinama! Piplica je rođen u Drvaru (BiH) 6. lipnja 2000. godine te je futsal karijeru započeo početkom 2019. godine u MNK Heroji 2007 iz Vodica.

Ante Piplica
                                                                                    FOTO: Zadarski.hr

Za vodičansku momčad je nastupao kao junior te je u svojoj prvoj futsal sezoni osvojio titulu najboljeg golmana juniorskog prvenstva Hrvatske u kojem je njegova momčad došla do finala, ali su tamo poraženi. Titulu juniorskog prvaka odnijela je tada momčad Splita. U klubu je proveo jednu polusezonu nakon čega prelazi u Uspinjaču Gimku čiji je dres nosio protekle dvije sezone te se etablirao u jednog od ponajboljih mladih golmana. Za hrvatsku seniorsku reprezentaciju je branio u dvobojima protiv Albanije i Danske u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2022. godine. Vidjet ćemo u narednom periodu što će biti sa statusom Marija Hercega koji je proteklih sezona odlično branio za Futsal Dinamo te mijenja li klub ili će se Herceg i Piplica boriti za “jedinicu” u Dinamu.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac doveo reprezentativca BiH!

Vrgorac je na svojoj stranici objavio drugo pojačanje za novu sezonu. Nakon reprezentativca Hrvatske, Zorana …

Futsal na Braču: Fortuna Povlja

24. i 25. srpnja smo na poziv predsjednika Malonogometnog kluba Fortuna Povlja, gospodina Tončija Zlatara …