TRANSFERI | U Osijek se vratila dva mlada igrača!

Osijek je jučer objavio novo pojačanje. Petar Pranjić je novo/staro ime u svlačionici jedinog prvoligaša s Istoka. Rođen je 1. rujna 1999. godine. Futsal karijeru je počeo upravo u Osijeku početkom 2016. godine i kao što piše na stranici kluba, prošao je sve mlađe uzraste u klubu. Kao član kadetske momčadi je osvojio i drugo mjesto u državi. Pored futsala igra i nogomet, a i akademski se obrazuje te je student na Sveučilištu Josip Juraj Strossmayer u Osijeku te je nastupio za sveučilišnu futsal reprezentaciju na Europskom sveučilišnom prvenstvu u Bragi 2019. godine kad je Osijek zauzeo 11. mjesto. U ožujku prošle godine se odlučio zbog privatnih razloga i školovanja posvetiti samo nogometu, a sad se opet vraća u Osijek kako bi im pokušao pomoći da se maknu s posljednjeg mjesta na kojem se trenutno nalaze.

Osijek bi tijekom sljedećih dana trebao objaviti povratak još jednog mladog igrača, Ivana Mihaljevića. Rođen je 26. srpnja 1999. godine. Kao što se može vidjeti iz datuma rođenja, Pranjić i Mihaljević su generacija te su u klubu bili u istom periodu te prošli sve mlađe uzraste u redovima Osječana. Poput svog novog/starog suigrača, u ožujku prošle godine se odlučio samo za nogomet kojeg je proteklih godina igrao paralelno s futsalom. Za kraj, podsjećamo kako je Osijek ostao bez Roberta Nospaka koji je prešao u drugoligaša Aureliu, a uz navedenu dvojicu u klub se vratio i srebrni mladi reprezentativac, Filip Petrušić te Osijek u nastavak sezone ulazi s dosta pomlađenim sastavom.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Splitsko-dalmatinska županijska liga | Odigrani susreti 7. kola

Odigrani su susreti 7. kola SPlitsko-dalmatinske županijske lige. U derbiju kola Solin 1980 je uvjerljivo …

Juraj Grizelj: “Ostvarili smo Elitnu rundu, a sada idemo po trofeje!”

Omiški Olmissum je natjecanje u skupini Elitne runde UEFA Futsal Lige prvaka u Lisabonu zaključio …