Fabet kladionica

TRANSFERI | Uspinjača na kraju prijelaznog roka dovela još četvoricu!

Posljednjih dana prijelaznog roka koji je završio 3. veljače Uspinjača je dovela nekoliko pojačanja koji će dodati širinu na klupi zagrebačkog kluba. U nastavku ovog članka predstavit ćemo sva četiri pojačanja.

Dominik Antonio Viher je rođen 18. studenog 1998. godine u Zagrebu. Sportsku karijeru je počeo igrajući nogomet, a početkom 2013. godine se prebacio na futsal potpisavši za Nacional čiji je dres nosio do ožujka 2018. godine. Ustupila je potom pauza od tri godine, ali se na poziv Uspinjače vratio futsalu. Debi za novi klub je imao u petak kada je nastupio protiv Olmissuma.

Kristijan Kapural je rođen 16. svibnja 1999. godine u Splitu. Kao i Vihor, futsal karijeru je započeo u Nacionalu čiji je dres nosio od početka 2014. godine do rujna 2017. godine nakon čega prelazi u Gimkinu akademiju. U sezoni 2018./2019. je bio i dio seniorske momčadi Uspinjače nakon čega je prešao u Zagreb 92 u kojem je proveo prošlu sezonu. Kapural se tako vraća u Uspinjaču, a njegov povratnički nastup se očekuje u nastavku sezone.

Antonijo Papac je rođen 12. lipnja 2000. godine u Zagrebu te je poput Kapurala povratnik u Uspinjaču. Futsal karijeru je počeo krajem 2017. godine u Gimkinoj akademiji te je s Kapuralom dijelio svlačionicu i u seniorskoj momčadi Uspinjače u sezoni 2018./2019. Prošle sezone je nosio dres Jesenja, a prvu polusezonu je proveo u Futsal Gorici za koju je zabio dva pogotka. Svoj povratnički nastup je imao u dvoboju s Olmissumom.

Bruno Devčić je rođen 13. prosinca 2000. godine u Gospiću i još je jedan od povratnika u redove Uspinjače. Futsal karijeru je počeo u Fortici iz Otočca sredinom 2014. godine. U klupu je proveo pola godine nakon čega prelazi u Otočac za kojeg je igrao godinu ipo dana. U rujnu 2016. godine prelazi u redove Nacionala te nakon sezone postaje dio Gimkine akademije, a u sezoni 2018./2019. i dio seniorske momčadi. Pola sezone je potom proveo u Zagrebu 92, a prvi dio ove sezone je nosio dres Futsal Gorice. Povratnički nastup je imao u dvoboju s Olmissumom.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …