Fabet kladionica

TRANSFERI | Vuletić napustio Square, vratila se dvojica!

Dubrovačka televizija je danas objavila intervju s predsjednikom dubrovačkog Squarea, gospodinom Željkom Ragužom u kojem je objavljeno kako je redove Gospara napustio crnogorski reprezentativac Luka Vuletić dok će u nastavku sezone igrački kadar pojačati povratnici koji već duže vrijeme treniraju u klubu, Mato Šimunović i Stjepan Rezo.

Luka Vuletić je rođen 5. prosinca 1992. godine u Kotoru u Crnoj Gori i crnogorski je reprezentativac. U Square je došao na početku sezone iz KMF Cattaro 2019 te je u devet susreta upisao četiri pogotka i bio drugi strijelac momčadi. Razlog raskida suradnje je financijske prirode i nemogućnosti Dubrovčana financirati sve troškove za ovog 28-godišnjeg igrača.

Mato Šimunović je rođen 10. travnja 1989. godine u Dubrovniku i cijelu svoju sportsku karijeru se paralelno bavi nogometom i futsalom. Nastupao je za niz dubrovačkih klubova u oba ova sporta, a kad je futsal u pitanju klubovi za koje je nastupao su: Square u tri navrata, Dubrovački Vatrogasci i Duba Konavoska u dva navrata koja mu je ujedno bila i posljednji angažman prije povratka u matični klub. Futsalom se počeo baviti 2005. godine upravo u Squareu, a ovo će mu biti četvrti put da će nositi dres Gospara.

Stjepan Rezo je rođen 17. lipnja 1986. godine u Dubrovniku i cijelu svoju sportsku karijeru je poput Šimunovića proveo po dubrovačkim nogometnim i futsal klubovima. Futsal karijeru je počeo 2005. godine u Squareu, a od kraja veljače prošle godine je nosio dres Omble, ali se vraća u klub u kojem je proveo 15 godina i za koji je odigrao 220 utakmica i postigao 126 pogodaka.

Prijelazni rok u 1. HMNL počinje 7. siječnja te ostaje za vidjeti hoće li biti još promjena u redovima Gospara koje 22./23. siječnja očekuje nastavak sezone i gostovanje u Splitu kod AFC Universitasa.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Luka Perić u dresu Futsal Dinama!

Luka Perić novo je pojačanje Futsal Dinama! 25-godišnji reprezentativni pivot u redove zagrebačkih “plavih” dolazi …

INTERVJU | MNK Jesenje postaje Futsal klub Zagorje!

Nova sezona donijela je brojne transfere i promjene, a značajna promjena dogodila se u MNK …