VIDEO | Da li je Split oštećen u dvoboju s Uspinjačom Gimkom…

U dvoboju 13.kola 1.HMNL Split je poražen na gostovanju kod Uspinjače Gimke rezultatom 4-3. Susret je to u kojem su Splićani imali prednost 0-2 i 1-3, no Zagrepčani su preokretom došli do izuzetno vrijedne pobjede. Splićani su propustili veliku priliku doći do spasonosnih bodova, no po završetku susreta iskazivali su nezadovoljstvo suđenjem, koje je prema njihovim riječima izravno utjecalo na ishod susreta. Jučer je HNTV objavio video-sažetke svih susreta 13.kola 1.HMNL, a sažetak dvoboja Uspinjače Gimke i Splita ne sadrži ni jednu spornu situaciju. Iz Splita su hitro reagirali objavom na svojim službenim stranicama, koja započinje slijedećim riječima: ‘Evo što niste mogli vidjeti na prilogu HNTV-a…’

U spomenutoj objavi Splićani su istaknuli dvije situacije. U prvoj situaciji igranje rukom igrača Uspinjače Gimke nije okarakterizirano kao prekršaj za kazneni udarac, dok u drugoj situaciji (pri rezultatu 2-3) prekršaj Postružina nad Perićem u izglednoj situaciji za postizanje zgoditka nije ‘nagrađen’ crvenim već samo žutim kartonom. Objavu Splita donosimo u nastavku, a presudite sami koliko su ispravne sudačke odluke u spornim situacijama.

 

 

Na koncu, još jednom Vam donosimo i video-sažetak susreta koji je u okviru emisije ‘4 PLUS 1’ objavio HNTV.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac domaćin neslužbenog Superkupa!

S obzirom na to da je Olmissum prošle sezone osvojio i kup i prvenstvo, ove …

FIFA WC 2021. | Poznati svi sudionici osmine finala!

Okončano je natjecanje po skupinama na Svjetskom prvenstvu, te su poznati svi sudionici osmine finala! …