Vidiček u Alumnusu, Matković u Uspinjači-Gimka!

Zagrebački Alumnus daleko je najaktivniji prvoligaški klub u ovom prijelaznom roku. Nakon dolazaka Pezelja, Perkovića i Markića, “studenti” su objavili još jedno pojačanje ove zime. Riječ je o Borni Vidičeku, mladom 20-godišnjem igraču koji u redove Alumnusa dolazi iz slovenskog prvaka Dobovca. U snažnoj slovenskoj ekipi koju s klupe vodi naš Kujtim Morina, Vidiček je upisao je tek 3 prvoligaška nastupa, bez postignutog zgoditka. Razlog tome su fakultetske obveze zbog kojih Vidiček nije mogao više participirati u momčadi slovenskog prvaka.

Fotografija MNK Alumnus.


Uz brojne dolaske Alumnus bilježi i jedan odlazak ove zime. Riječ je o Franji Matkoviću, 25-godišnjaku koji prelazi u redove gradskog rivala Uspinjače-Gimka. Matković je ove jeseni upisao tek 4 prvoligaška nastupa, u kojima je postigao 2 zgoditka i 3 asistencije. Nakon odlaska Markića u redove Alumnusa, Matković odlazi u suprotnom smjeru, te je drugo pojačanje za momčad Koraba Morine u ovom prijelaznom roku (nakon vratara Vukovića).

Fotografija MNK Alumnus.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Josip Grubeša: “Nadamo se novim bodovima!”

U trećem kolu 1.HMNL Alumnus se s gostovanja u Šibeniku vratio kući s tri boda. …

Blago Gašpar: “Vjerujem da ćemo se protiv Universitasa vratiti na pobjednički kolosijek!”

Prva hrvatska malonogometna liga došla je do četvrtog kola. Kao i uvijek na rasporedu je …