1.HMNL | Željko Petrović u Novom Vremenu!

Nakon dolaska iskusnog Bore Matana na trenersku klupu makarskog prvoligaša, u Makarskoj su dogovorili i dolazak prvog igračkog pojačanja. Željko Petrović dogovorio je sve s Novim Vremenom, te iz rumunjskog Sfintul Gheorghe dolazi pod Biokovo!
Petrović se tek polusezonu zadržao u Rumunjskoj gdje je prošlog ljeta došao iz redova Nacionala. Popularni “Žac” s futsalom je započeo u Uspinjači, a igrao je uz Nacional u Hrvatskoj je igrao i za Alumnus. Na međunarodnoj sceni Petrović je uz rumunjski Sfintul Gheorghe nastupao i za srpski Marbo Intermezzo, te talijanski Sporting Marcianise. Nakon nekoliko težih ozljeda Petrović se dobrim igrama u Rumunjskoj vratio na širi reprezentativni popis izbornika Stankovića, a povratkom na domaću scenu u ambicioznu Makarsku zasigurno će biti i bliže oku izbornika. Petrović je u širem krugu kandidata za nastup na EURO-u u Srbiji slijedećeg mjeseca, a do sada je skupio 20 nastupa u nacionalnom dresu.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Duško Martinac: “Idemo na Baldekin po pobjedu”

Momčad Vrgorca ove sezone niže dobre rezultate u ligi te se sa 14 osvojenih bodova …

Franjo Matković: “Imamo dosta mjesta za napredak.”

Šibenik 1983 igra premijernu prvoligašku sezonu. “Funcuti” su mnoge iznenadili ne samo plasmanom u 1.HMNL, …