Fabet kladionica

Željko Raguž: ‘Apsolutno podržavamo odluku o nastavku 1.HMNL.’

Odlukom o nastavku natjecanja 1.HMNL zadovoljni su u dubrovačkom Squareu. Iako Dubrovčani imaju niz igrača s prebivalištem izvan Hrvatske, predsjednik kluba Željko Raguž nam je u kratko razgovoru rekao da Square apsolutno podržava odluku HNS-a o nastavku natjecanja, a razmišljanja prvog čovjeka dubrovačkog prvoligaša donosimo u nastavku.

‘Službeni stav Squarea je da smo mi apsolutno za nastavak natjecanja, pogotovo da se zna tko je prvak i tko ispada iz lige. Odigran je velik dio natjecanja i bilo bi nepošteno da se natjecanje ne dovrši. Koliko imam informacije, odigrat će se preostala tri kola ligaškog natjecanja i playoff u skraćenom obliku. Na odluku HNS-a o nastavku natjecanja gledam pozitivno. Nitko nam ne jamči da će i početkom slijedeće sezone situacija u svijetu biti bolja. Mislim da je napravljeno sve da završnica sezone prođe bez problema. Mišljenja sam da je situacija u Hrvatskoj povoljnija u odnosu na mnoge druge europske države, te da je odluka o nastavku natjecanja logična. Sigurno je da je Square kao klub u ovoj situaciji možda i u najnepovoljnijem položaju, jer imamo najviše igrača s prebivalištem izvan Hrvatske, te ćemo zasigurno biti oslabljeni u nastavku sezone. Trenutno razmatramo na koji način možemo najbrže vratiti naše igrače u Hrvatsku. Konkretno sada ne mogu reći koga ćemo sve imati na raspolaganju. Vjerujem da s Gašparom, Hrkačem i Micevskim nećemo imati problema, dok za Carlosa i Pelea još razmatramo kako mogu doći u Dubrovnik. Ukoliko to ne bude moguće, jasno je da ćemo biti znatno oslabljeni. Dobra je vijest pak da bi nam se nakon duljeg izbivanja trebao priključiti Damjan Šulić, i to će biti najveće pojačanje za nas u nastavku sezone.’

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | 11. kolo kroz ponudu FAVBET kladionice

Danas i sutra na rasporedu su susreti 11. kola 1.HMNL. Najavu susreta i delegiranje službenih …

Regija “Jug” | Odigrani prvi polufinalni susreti kadetskog i juniorskog natjecanja

Odigrani su prvi polufinalni susreti kadetskog i juniorskog natjecanja regije “Jug”. Kod kadeta su Vrgorčani …