Zoran Primić napušta Square i prelazi u Vrgorac!

Reprezentativni vratar Zoran Primić sljedeće sezone neće biti član dubrovačkog Squarea! Primić je odlučio prihvatiti poziv iz Vrgorca, te će u predstojećoj sezoni biti vratar “nebeskoplavih”. Primić se objavom na Facebooku oprostio od svojih suigrača uz posebnu zahvalu Hansu Matiću i Mati Cvjetkoviću, ne navodeći gdje će nastaviti karijeru. Objavu Vam prenosimo u nastavku.

Prije nekoliko trenutaka Vrgorac je na svom službenom Facebook profilu objavio dolazak Zorana Primića. Dolazak Primića gotovo sigurno znači i novi odlazak Marka Vukovića iz Vrgorca. Prošlog ljeta Vuković se iz Uspinjače Gimke vratio u svoj Vrgorac, no po svemu sudeći na njegovu adresu došla je “nemoralna ponuda”, te Vukovića u sljedećoj sezoni nećemo gledati u nebeskoplavom dresu.

Zoran Primić rođen je 21. travnja 1991. godine, a futsal je počeo igrati 2005. godine u Squareu. U ljeto 2010. godine Primić prelazi u MNK Dunave, da bi se u zimskom prijelaznom roku sezone 2011/2012 vratio u Square, gdje je stekao potpunu igračku afirmaciju i reprezentativni status. Primić je posljednjih godina stalni član reprezentativnih okupljanja, te je u dresu “mini vatrenih” prva alternativa Žarku Luketinu.
Uredništvo CROfutsal magazina želi Zoranu Primiću mnogo sreće i uspjeha u dresu “nebeskoplavih”!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Novo Vrijeme, Vrgorac, Crnica i Futsal Dinamo u utrci za superkup!

Kao što smo već najavili na našim stranicama, danas i sutra u vrgoračkom Domu sportova …

FIFA WC 2021. | Rusija i Maroko prvi četvrtfinalisti!

Rusija i Maroko prvi su četvrtfinalisti Svjetskog prvenstva koje se održava u Litvi! U jučer …