Zvonimir Šućur: “Idemo u Pulu odigrati dobru utakmicu”

Igrači Šibenika 1983 na najbolji mogući način otvorili su kvalifikacije za ulazak u 1.HMNL slavljem u Slavonskom Brodu protiv ekipe Brod 035. Susret je to gdje su domaći u samom uvodu utakmice imali 4:0, da bi Šibenik 1983 na kraju slavio s 6:7. Šibenčane ovog vikenda očekuje novo gostovanje ovog puta u Puli kod Futsal Pule, a najavu tog susreta dao nam je Zvonimir Šućur.

Možete li se osvrnuti ukratko na ovogodišnju 2.HMNL-jug gdje ste osvojili naslov prvaka?

Nakon dobrih rezultat u prvom dijelu sezone, nakon korona stanke nam je pala forma, ali smo naporno trenirali i polako dizali formu za playoff, gdje smo pokazali odličnu igru i mislim zasluženo osvojili naslov.

Na otvaranju kvalifikacija za ulazak u 1.HMNL slavili ste kod Broda 035. Možete li nam prokomentirati izuzetno uzbudljiv susret u Slavonskom Brodu?

Utakmica u Slavonskom Brodu nije bajno počela, u 7. minuti gubili smo 4:0, ali do poluvremena smo uspjeli smanjiti zaostatak s dva pogotka. Drugo poluvrijeme smo pokazali karakter i naše pravo lice i uspjeli preokrenuti utakmicu u našu korist. Izdržali smo njihovi igru s golman-igračem koju su domaći vrlo dobro igrali i odnijeli sva 3 boda u Šibenik.

Kako gledate na konkurenciju u kvalifikacijama za ulazak u 1.HMNL i da li je postavljen imperativ ulaska u 1.HMNL pred vas?

Smatram da sve momčadi predstavljaju veliku konkurenciju, ali ipak kao najvećeg favorita bih istaknuo Uspinjaču Gimku. Iako smo nakon prvog kola vidjeli da nema favorita i da će svako kolo biti borba za svaki bod koji će odrediti putnike u 1.HMNL. Samim osvajanjem 2.HMNL-jug postavili smo sebi cilj ulaska u prvoligaško društvo.

Pred Vama je gostovanje u Puli. Možete li nam najaviti utakmicu s Futsal Pulom?

Sami smo vidjeli da je Futsal Pula odlična ekipa gdje su na gostovanju kod Uspinjače Gimke odigrali 2:2. Klub je to velikih ambicija koji želi što prije osigurati ulazak u 1.HMNL, ali nešto će se pitati i nas. Idemo u Pulu odigrati dobru utakmicu i pokušati se vratiti u Šibenik s 3 boda u “džepu”.

O nama Marijan Čolak

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Otočac uvjerljiv protiv Bjelovara, prva pobjeda UspinjačeGimke

Jučer su odigrana 3 susreta 3. kola 2.HMNL-zapad. Otočac je protiv Bjelovara ostvario uvjerljivu pobjedu, …

2.HMNL-istok | Aurelia slavila u derbiju, Slatina bolja od Olimpijca

Nakon što je u ranijem subotnjem terminu Jakšić slavio u Požegi kod Autodijelova Tokić, odigrana …