2.HMNL-jug | Boro Matan novi trener Crnice!

Boro Matan novi je trener Crnice! Iskusni 51-godišnji izbornik BiH-reprezentacije nije dugo čekao na novi klupski angažman nakon odlaska s klupe Novog Vremena. Crnica je prije 2 tjedna raskinula suradnju s trenerom Robertinom Jelovčićem, a danas su objavili kako će Boro Matan biti trener koji će ih povesti u završne i odlučujuće borbe za plasman u prvoligaško društvo!
Boro Matan je prije 2 godine uspješno vodio Solin s kojim je osvojio jesenski naslov prvaka, a uoči proljetnog dijela ove sezone preuzeo je klupu makarskog prvoligaša s kojim je nakon niza loših rezultata nedavno prekinuo suradnju. Matan preuzima Crnicu kao vodeću momčad 2.HMNL-jug s 2 boda prednosti ispred splitskog Ustanika. Crnicu u dva preostala kola očekuje neugodno gostovanje u Vodicama, te derbi na Baldekinu s Ustanikom koji će po svemu sudeći odlučiti o prvaku 2.HMNL-jug koji će ići u kvalifikacije za plasman u 1.HMNL! U Crnici ne skrivaju prvoligaške ambicije koje im se lani nisu ostvarile, a angažman Matana dokaz je da vodstvo šibenskog drugoligaša ne odstupa od ostvarenja zacrtanog cilja – dovesti prvoligaški futsal u Šibenik!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Duško Martinac: “Idemo na Baldekin po pobjedu”

Momčad Vrgorca ove sezone niže dobre rezultate u ligi te se sa 14 osvojenih bodova …

Franjo Matković: “Imamo dosta mjesta za napredak.”

Šibenik 1983 igra premijernu prvoligašku sezonu. “Funcuti” su mnoge iznenadili ne samo plasmanom u 1.HMNL, …