2.HMNL-jug | Mirko Jurjević veliko pojačanje Crnice!

Ambiciozni drugoligaš Crnica objavila je svoje prvo pojačanje za nastavak sezone. Riječ je o Mirku Jurjeviću, iskusnom 30-godišnjem Splićaninu s bogatim prvoligaškim iskustvom.
Mirko Jurjević rođen je 09.svibnja 1986.godine, a prvi zapažen angažman imao je u tadašnjem splitskom prvoligašu Ineru. Nakon “gašenja” Inera prelazi u gradskog rivala Torcidu gdje se ne snalazi dobro, a potpunu afirmaciju Jurjević je stekao u dresu Solina gdje je sjajnim igrama zavrijedio i nekoliko reprezentativnih poziva. Nakon Solina Jurjević u ljeto 2014.godine prelazi u Novo Vrijeme gdje je nastupao sve do prošlog ljeta kada prelazi u Kijevo. Upravo je Jurjević jedan od najzaslužnijih za uzlet Kninjana koji su polusezonu dočekali na 1.mjestu ljestvice 2.HMNL-jug!
Angažmanom Jurjevića Crnica je znatno osnažila svoje redove, ali i oslabila redove konkurenta u borbi za naslov prvaka. Jurjević će nesumnjivo donijeti čvrstinu obrani Crnice, ali i doprinijeti u kreativnosti napadačke igre. Nakon što su se u Crnici zahvalili Buri, Ljubiću i Henrique Costi, ovo je prvo pojačanje, no ne sumnjamo da će iz šibenskog kluba uskoro objaviti nove akvizicije. Podsjetimo, Crnica je polusezonu dočekala na 3.mjestu, s bodom manje od Kijeva i Porto Tolera, te bodom više u odnosu na splitski Hajduk. Mnogi će reći kako u spomenutoj četvorki treba tražiti novog prvaka 2.HMNL-jug…

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Nova pojačanja u kninskoj momčadi

Nakon što smo prošlog tjedna već pisali o pojačanjima u redovima MNK Knin, u novom …

UEFA odlučila: Futsal Liga prvaka u nokaut-formatu!

Nakon što smo danas objavili da UEFA nakon odgode ždrijeba razmatra mogućnosti promjene formata natjecanja …