2.HMNL-jug | Mišo Lončar novi je trener Splita!

Nakon brojnih odlazaka koje je Split bilježio ovoga ljeta, posljednjih dana iz najtrofejnijeg hrvatskog kluba dolaze znatno ljepše vijesti. Već smo pisali da je legenda kluba i hrvatskog futsala Siniša Alebić sa svojom tvrtkom potpisao sponzorski ugovor s klubom, kao i da su nove ugovore s klubom potpisali Duje Vladović i Robert Vinko Pavičić, dok je kao novi vratar iz Bačvica došao Josip Sirić.
Danas je pak klub objavio ime novog trenera prve momčadi. To je Mišo Lončar, itekako dobro poznato ime u hrvatskom futsalu. Mišo Lončar rođen je 04. siječnja 1982. godine u Splitu, a futsal-karijeru započeo je u Škveru. Od 2006. do 2009. godine Mišo Lončar je bio vratar Splita, te je ujedno bio i kapetan kluba. Nastupao je Lončar za brojne splitske klubove (Torcida, Muć Bitumina, Arena, Mejaši, Ustanik, Hajduk), a prošle godine vratio se u Split, te je u prošloj sezoni obnašao funkciju tajnika kluba, trenera vratara i pomoćnog trenera. Nakon odlaska trenera Antuna Bačića uprava kluba ukazala je povjerenje Miši Lončaru, za kojeg vjerujemo da svojim znanjem i iskustvom može izvući maksimum od igrača.

Spomenimo i kako je klub objavio da funkciju tajnika preuzima dugogodišnji člank kluba Toni Vudrag, Ivan Bezmalinović novi je voditelj klupske futsal akademije, a dogovoreno je i produljenje ugovora s Nikolom Morom.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Novo Vrijeme, Vrgorac, Crnica i Futsal Dinamo u utrci za superkup!

Kao što smo već najavili na našim stranicama, danas i sutra u vrgoračkom Domu sportova …

FIFA WC 2021. | Rusija i Maroko prvi četvrtfinalisti!

Rusija i Maroko prvi su četvrtfinalisti Svjetskog prvenstva koje se održava u Litvi! U jučer …