Fabet kladionica

2.HMNL-jug | Poznat je raspored natjecanja za novu sezonu

Jučer je u Šibeniku održan Plenum klubova 2.HMNL-jug na kojem je objavljen ždrijeba natjecanja za predstojeću sezonu.  Domaćin Plenuma bio je MNK Šibenik 1983, a istom su nazočili predstavnici 9 klubova. Izostali su predstavnici Omble i Murter, te predstavnik dvanaestog kluba sudionika natjecanja koji još uvijek nije poznat. Naime, Trogir je službeno odustao od natjecanja, a Pakoštane i Strožanac Podstrana koji su se natjecali u dodatnim kvalifikacijama za popunu 2.HMNL-jug se nisu prijavili za natjecanje. Za natjecanje se pak prijavio Hajduk koji je prošlosezonsko natjecanje okončao na posljednjem mjestu, no splitski je klub uložio prigovor nadležnim organima HNS-a zbog kršenja propozicija natjecanja. Ostaje za vidjeti kakva će biti odluka HNS-a; da li će Hajduk biti dvanaesti klub u natjecanju ili ćemo imati “krnju ligu”  s 11 klubova.

Nova sezona započinje sredinom listopada (15. i 16.10.) kada su na rasporedu susreti 1. kola, dok je posljednje kolo jesenskog dijela natjecanja na rasporedu sredinom prosinca (17. i 18.12.). Proljetni dio sezone započinje 21./22. siječnja, dok je posljednje ovosezonsko kolo na rasporedu 01. i 02. travnja. U nastavku Vam donosimo raspored natjecanja za predstojeću sezonu.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Dubrovačko-neretvanska županijska liga | Odigrani susreti 13. kola

U subotu su odigrani susreti 13. kola Dubrovačko-neretvanske županijske lige u kojem su favoriti ostvarili …

Šibensko-kninska županijska liga | Odigrani susreti 14. kola

Proteklog vikenda odigrani su susreti 14. kola Šibensko-kninske županijske lige, a vodeći dvojac upisao je …