Fabet kladionica

2. HMNL-Zapad | 10.kolo | Najava

Featured image 2.HMNL-Zapad
ZAPAD

Zaostalim utakmicama 9. kola započeo je drugi dio prvenstva u 2.HMNL-Zapad. Grobnik je porazio Otočac sa visokih 6:0, Potpićan je minimalno slavio protiv Kvarnera sa 4:3 dok je Kastav na domaćem terenu slavio protiv Albone sa 8:3. Ovoga vikenda nastavlja se prvenstvo utakmicama 10. kola. Dvije utakmice koje možemo izdvojiti su Gorovo – Grobnik i Potpićan – Histria. Grobnik i Histria voditi će bitku do samoga kraja prvenstva iako Grobnik već sada ima velikih pet bodova prednosti, ali Histria se u stanci pojačala sa par igrača te će na Zapadu biti veoma zanimljivo.

14.03.2014., GSD Otočac, Otočac 18:30
MNK Otočac – MNK Kvarner 

Otočac žarko želi pobjedu, a Kvarner je ranjen zbog poraza u Labinu. Međutim Kvarner bi u Otočcu mogao nastupiti u ojačanom sastavu te bi bodovi mogli završiti u Matuljima.

15.03.2014., SD Gorovo, Opatija 18:00
MNK Gorovo Saller Team – MNK Grobnik 

Gorovo je u stanci prvenstva odigralo dvije jake utakmice u Kupu Hrvatske sa Nacionalom te im je to poslužilo kao dobra priprema za nastavak prvenstva. Grobnik također nije mirovao te je odigrao sa Potpićnom dvije utakmice Kupa Hrvatske, a već u prvoj slavio je 5:0 dok je druga bila odrađivanje formalnosti. Ako Gorovo odigra na visokoj razini ovu utakmicu bod bi možda mogao ostati u Opatiji. Grobnik si može dopustiti „kiks“ i bod je dovoljan za održavanje razlike nad Histriom ADT.

16.03.2014., DSŠ Mate Blažina, Labin 20:00
MNK Albona – MNK Kastav   

Albona je u prošlome kolu izgubila od Kastva, a isti protivnici sastaju se i u Labinu. Iz Albone su na polusezoni otišli Kristijan Glavaš (Histria ADT), braća Kurolt (Grobnik), a dosta je igrača kartonirano i ozlijeđeno. Alboni nasušno trebaju bodovi dok će Kastav htjeti još jednom u kratkom roku uzeti skalp protivniku.

17.03.2014., DSŠ Mate Blažina, Labin 20:30
MNK Potpićan 98 ABS – MNK Histria ADT

Potpićan u Labinu dočekuje Histriu ADT na krilima pobjede nad Grobnikom u Kupu Hrvatske. Histria je na polusezoni dovela pojačanja od kojih se očekuje borba za naslov. Da li se sve posložilo u kratkome roku saznati ćemo u ponedjeljak kada igraju prvu utakmicu u nastavku prvenstva. Ukoliko Potpićan nastupi u jakom sastavu u Labinu se očekuje dobra futsal utakmica.

O nama Igor Dundara

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-Zapad | Raspored i najava 10. kola

Vikend pred nama donosi susrete 10. kola 2.HMNL-Zapad. Prva utakmica na rasporedu je u petak, …

1.HMNL | Raspored i najava 11. kola

U petak i subotu na rasporedu su susreti 11. kola 1.HMNL. Prošlog vikenda započeo je …