2. HMNL-Zapad | 12.kolo | Najava

Featured image 2.HMNL-Zapad
ZAPAD

Od četvrtka do ponedjeljka u 2.HMNL-Zapad igraju se utakmice 12. kola. Najzanimljivije će biti u susretima između Kvarnera i Grobnika te Potpićna i Gorova. Albona će pokušati odigrati što bolju utakmicu protiv Histrie ADT, a Otočac će pokušati doći do druge pobjede u prvenstvu.

27.03.2014., DSŠ Mate Blažina, Labin 21:15
MNK Albona – MNK Histria ADT

Albona već u četvrtak dočekuje Histriu ADT koja je u prošlome kolu slavila protiv Kvarnera u Puli. Albona je u nastavku prvenstva upisala tri poraza za redom, a protiv Histrie ADT koja je uz Grobnik najjača ekipa u 2.HMNL-Zapad pokušati će odigrati što bolju utakmicu.

28.03.2014., GSD Otočac, Otočac 18:30
MNK Otočac – MNK Kastav

Otočac na domaćem terenu dočekuje Kastav te očekuje drugu pobjedu u prvenstvu te bijeg s dna ljestvice. Kastav je nakon dvije pobjede na Albonom izgubio u Puli od Histrie ADT i želi doći do bodova u Otočcu.

29.03.2014., DOŠ, Kastav, Kastav 20:00
MNK Kvarner – MNK Grobnik

Kvarner je u prošlome kolu slavio protiv Potpićna u zadnjim minutama utakmice, a protiv Grobnika nemaju što izgubiti. Biti će ovo i taktički dvoboj trenera Tihomira Tomića i Žarka Martedića. Grobnik si ne bi trebao dopustiti kiks u ovoj utakmici dok će Kvarner pokušati doći do bodova.

31.03.2014., DSŠ Mate Blažina, Labin 20:30
MNK Potpićan 98 ABS – MNK Gorovo Saller Team

Potpićan iz kola u kolo igra sa drugačijim postavama. U prošlome su kolu poraženi od Kvarnera iako su par minuta do kraja utakmice imali rezultat 5:5, ali tanka klupa stajala ih je remija te su na kraju poraženi sa dva razlike. Gorovo je slavilo protiv Albone sa visokih 5:0 te doalzi u Labin po bodove kako bi ostalo treće na tablici. Ukoliko Potpićan slavi preuzeti će treće mjesto te će u nastavku prvenstva hvatati priključak sa vrhom. Zanimljiva utakmica očekuje nas u Labinu.

O nama Igor Dundara

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Raspored i najava 9. kola

U sklopu 9. kola 2.HMNL-zapad danas nas očekuju četiri utakmice. Vrijedi svakako izdvojiti utakmicu Jesenje …

2.HMNL-istok | Aurelia do punog plijena u Slavonskom Brodu

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-istok u kojem je vinkovačka Aurelia osvojila velika …