2.HMNL-zapad | Brozović generalni sponzor Gorice, Rumbak novo pojačanje!

Kraj prošle i početak ove godine donijeli su velike promjene u redovima Futsal Gorice. Posljednjeg dana prošle godine iz kluba su objavili dolazak velikog pojačanja. Riječ je o Renatu Rumbaku, 27-godišnjem pivotu koji među “tauruse” dolazi iz redova Jesenja, no još veća vijest je ulazak u klub srebrenog nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića kao generalnog sponzora kluba.

 

 

Marcelo Brozović se rodio i odrastao u Velikoj Gorici, te je odlučio pomoći klubu iz rodnog kraja. U klubu su objavili kako se naglasak suradnje stavlja na razvoj omladinskog pogona kluba, uz istodobno jačanje seniorske momčadi. Kada govorimo o jačanju seniorske momčadi, dolazak Renata Rumbaka samo je prvi u nizu pojačanja. Riječ je o 27-godišnjem pivotu koji dolazi iz redova Jesenja, a u karijeri je još nastupao za Renault Auto Krešo, Dobovec i Uspinjaču Gimku. Doznajemo kako će narednih dana “taurusi” predstaviti još dva pojačanja, no u redovima Futsal Gorice ima i odlazaka. Već smo pisali kako je Ivan Šulentić prešao u redove Futsal Pule, a neslužbeno doznajemo kako u proljetnom dijelu sezone dres “crveno-crnih” neće više nositi Dino Bartoluci i Josip Gorup. S nestrpljenjem ćemo čekati nove objave iz redova Futsal Gorice, koja bi se na krilima Marcela Brozovića mogla upustiti u borbu za naslov prvaka s Futsal Pulom.

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Josip Grubeša: “Nadamo se novim bodovima!”

U trećem kolu 1.HMNL Alumnus se s gostovanja u Šibeniku vratio kući s tri boda. …

Blago Gašpar: “Vjerujem da ćemo se protiv Universitasa vratiti na pobjednički kolosijek!”

Prva hrvatska malonogometna liga došla je do četvrtog kola. Kao i uvijek na rasporedu je …