Fabet kladionica

2.HMNL-zapad | Denis Ibrišimović veliko pojačanje Potpićana ’98 AD Tokić!

Tjedan dana nakon pobjede nad Histriom i preuzimanje vodstva na tablici 2.HMNL-zapad, Potpićan ’98 AD Tokić je dobio izuzetno zvučno pojačanje. Denis Ibrišimović novi je igrač Potpićana i zasigurno veliko pojačanje za nastavak sezone i borbu za povratak u prvoligaško društvo!
Ibrišimović je iskusni 38-godišnji bivši reprezentativac Slovenije koji je već igrao u Hrvatskoj, gdje je u dresu Splita i Gospića osvajao naslov prvaka i kup Hrvatske! Ibrišimović je reaktivirao svoju karijeru kako bi pomogao Potpićanu u borbi za povratak na prvoligašku scenu.
Kontaktirali smo i Ibrišimovića koji je za CROfutsal potvrdio prelazak u Potpićan:

“Istina je da sam igrač Potpićana! Na poziv mog prijatelja Patrika Drndića, odlučio sam pomoći klubu u borbi za 1.ligu! S gospodinom Draganom Čubelićem smo odmah sve dogovorili za dolazak. Moje službene obaveze mi ne dozvoljavaju dolazak na svaku utakmicu, ali ću pokušati doći čim više puta!”

U ime redakcije CROfutsal on-line futsal magazina, Ibrišimoviću želimo sve najbolje u povratničkoj epizodi na parketima Hrvatske!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …