2.HMNL-zapad | Najava 7.kola

Od petka do nedjelje se igraju utakmice sedmog kola 2.HMNL-zapad! Trenutno stanje na ljestvici nakon nepotpunih šest kola je:

 


Futsal Pula 
drži vodeću poziciju sa svim pobjedama u dosadašnjih šest utakmica dok se na dnu ljestvice nalaze MNK Rab MNK Lošinj koji još nisu upisali bod u ovoj sezoni. Parovi sedmog kola su:

 

7.KOLO

Prva utakmica u subotu se igra u Velikoj Gorici gdje se nalaze Futsal Gorica Siscia. Domaćini su i u ovom susretu favoriti te im je ista potrebna kako bi zadržali korak za vodećom Pulom. Gosti se trenutno nalaze na sedmom mjestu i bod(ovi) u ovom susretu bi im dobro došli.Sedmo kolo jedinom utakmicom u petak otvaraju već spomenuti Futsal Pula i MNK Rab te su Puljani na svom terenu veliki favoriti te je teško vjerovati kako će Rabljani prekinuti svoj niz no sve je moguće.

U subotu s početkom u 21 sat igraju MNK Jesenje i MNK Lošinj. Jesenje je dosta podbacilo u odnosu na očekivanja s početka sezone te su upisali samo tri boda u pet kola, ali u ovom susretu igraju protiv posljednjeg Lošinja koji zbog kasne ima -6 bodova te su domaćinima sva tri boda u ovoj utakmici veliki imperativ.

Prva nedjeljna utakmica je ujedno i derbi kola, susret u kojem se sastaju dva susjeda na ljestvici, MNE Veruda MNK Otočac. Domaćini u dosadašnjem dijelu sezone imaju utakmicu manje od svojih protivnika te dvije utakmice manje (i 9 bodova manje) od vodećih momčadi u ligi te su u ovom susretu blagi favoriti, a pobjedom bi se priključili borbi za vodeće pozicije. Gosti bi pak pobjedom u ovom susretu preskočili svoje sljedeće protivnike.

Posljednju utakmicu kola igraju MNK Petrinjčica MNK Novi Marof. Domaćini se trenutno nalaze na devetom mjestu s tri boda u pet kola dok gosti brane titulu od prošle godine te se nalaze na četvrtom mjestu sa šest bodova manje od vodećih Puljana uz utakmicu manje. Favoriti su, na temelju rezultata, gosti, ali pitat će se i domaćine nešto u ovom susretu.

O nama Marin Kraljević

avatar
Novinar i voditelj marketinga na portalu.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNLŽ | Radnik i Siscia u zaostalom susretu 4. kola

Danas će se u karlovačkoj dvorani “Mladost” odigrati zaostali susret 4. kola 1.HMNL za žene …

Nikola Jelić najbolji sudac svijeta u 2020. godini!

Hrvatski sudac Nikola Jelić proglašen je najboljim sucem svijeta u 2020. godini od strane renomiranog …