Fabet kladionica

2. HMNL-Istok | 9.kolo | Najava

U zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva u Novoj Gradišci i Osijeku će se igrati utakmice u kojima se odlučuje tko će biti vodeći poslije devet kola, dok se će se susretima u Ivankovu i Valpovu boriti za bodove za bijeg sa začelja prvenstvene ljestvice….

Featured image 2.HMNL-Istok
ISTOK

7.12.2013 20:00 SD OŠ Kralja Tomislava, Našice
MNK Našice – MNK Darda

Našičani su veliki favoriti u susretu s baranjskim malonogometašima koji nemaju uspjeha na gostovanjima. Našičani imaju dva uzastopna poraza što sigurno žele prekinuti i s tri nova boda završiti prvi dio prvenstva.

7.12.2013 20:00 SD Ivankovo, Ivankovo
MNK Ivankovo – MNK Vinkovci

U Ivankovu će gosti također htjeti osvojiti nove bodove s kojima bi ostali među najboljim ekipama 2. HMNL Istok, dok domaći žele osvojiti bodove i pobjeći sa samog dna tablice. Vinkovčani još nisu odigrali utakmicu 8. kola protiv ekipe Osijek 031 i ako i u toj utakmici završe kao pobjednici bit će u samom vrhu.

8.12..2013 14:30, GSD Valpovo, Valpovo
MNK Mala Mljekara – MNK Eko Centar

Derbi začelja se igra u Valpovu gdje gostuje posljednje plasirani Eko Centar. Domaći su veliki favoriti i s pobjedom bi pobjegli iz donjeg dijela tablice gdje, sigurno, ne pripadaju. Gosti su u prošlom kolu drug put osvojili tri boda, no na gostovanjima nemaju uspjeha.

9.12.2013 17:30 DSŠ Elektrotehnička škola, Nova Gradiška
MNK NG Unitas – MNK Brod 035

U Novu Gradišku dolazi lider prvenstva po nova tri boda s kojima bi ostali na čelu tablice nakon prvog dijela prvenstva. Domaći Unitas je prvi dio jesenskog dijela odigrao puno bolje i s više učinka. U nastavku igraju promijenjivo, ali sigurno žele u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva pobijediti i ostati u samom vrhu tablice.

11.12.2013 20:00 SD Zrinjevac, Osijek
MNK Osijek 031 – MNK Aurelia

Osječani su prosuli puno bodova na domaćem terenu. U zadnja dva kola imaju priliku popraviti protiv dvoje ekipe iz Vinkovaca. Prvo im 6. prosinca dolaze u goste MNK Vinkovci u zaostaloj utakmici 8. kola, a u sljedeću srijedu (11. prosinac) gost im je Aurelia koja ima visoke ambicije.

[matches league_id=3 mode=]

Trenutna tablica lige:
[standings league_id=3 template=extend logo=true]

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-Istok | Raspored i najava 1. kola

Vikend pred nama donosi početak 2.HMNL-Istok koja će ove sezone brojati 7 klubova. Sustav natjecanja …

2.HMNL | TOPSTAR Sala + službena je lopta natjecanja

Na temelju potpisanog ugovora između Hrvatskog nogometnog saveza i tvrtke Ghia Sport iz Pazina, službenog …