2.HMNL-istok | Virus COVID-19 odgodio dvoboj Olimpijca i Male Mljekare

Povjerenik za natjecanje 2.HMNL-istok Dario Skender obavijestio nas je da je dvoboj 4.kola između Futsal Olimpijca i Male Mljekare koji se trebao odigrati večeras s početkom u 20:00 sati odgođen zbog pojave virusa COVID-19 u jednom od klubova. U priopćenju povjerenika za natjecanje stoji kako će se termin odigravanja susreta odrediti naknadno.
Neslužbeno doznajemo kako je korona-virusom zaraženo nekoliko igrača momčadi iz Valpova. No ipak, ostaje nam čekati na službenu obavijest kluba ili vodstva natjecanja.

Pojava korona-virusa u klubovima bilo je samo pitanje vremena u situaciji gdje iz dana u dan broj zaraženih u Hrvatskoj raste. Nakon što je prije nekoliko dana objavljeno kako postoje zaraženi u klubovima 2.HMNL-zapad (Jesenje i Siscia), sada se virus pojavio i u 2.HMNL-istok. Širenjem virusa vodstva natjecanja dolaze u nezavidnu situaciju, jer ranije je bilo problema s korištenjem dvorana. Pojavom virusa u klubovima dolazi do odgoda utakmica, te je sasvim jasno da će biti velikih problema s privođenjem tekuće sezone kraju. Ostaje za vidjeti kako će se se dalje odvijati stanje, no ne bismo se iznenadili kada bi ova sezona na koncu doživjela sudbinu lanjske…

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Odgođeno kompletno 5.kolo!

Ono o čemu se proteklih dana uvelike nagađalo danas je dobilo i službenu potvrdu. Zbog …

Poznat širi popis Češke za kvalifikacijske dvoboje protiv Hrvatske

Poznat je širi reprezentativni popis Češke za dvoboje dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Hrvatske. …