2.HMNL | Odgođeni susreti u Šibeniku i Županji

Odgode susreta zbog pojave virusa COVID-19 postali su uobičajena pojava u gotovo svakom prvenstvenom kolu. Tako smo jučer obaviješteni da su dva drugoligaška susreta odgođena. Riječ je o dvoboju 6.kola 2.HMNL-jug između Šibenika 1983 i Mejaša, te susretu 8.kola 2.HMNL-istok između Futsal Olimpijca i Broda 035.

Odluka o odgodi dvoboja Šibenika 1983 i Mejaša donijeta je na osnovu preporučenih mjera Odjela za epidemiologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, te Odluke Javne ustanove “Športski objekti Šibenik” od dana 13.11.2020.g. o obustavi korištenja sportske dvorane “Baldekin” u razdoblju od 13.11. – 22.11.2020.g. u bilo koje svrhe (zbog oboljenja zaposlenika), a u cilju prevencije širenja korona virusa COVID-19.

Dvoboj 2.HMNL-istok između Futsal olimpijca i Broda 035 je pak odgođen zbog pojave virusa COVID-19 u gostujućoj momčadi, kojoj je tako određena mjera samoizolacije od nadležne epidemiološke službe.

Uz spomenute susrete, spomenimo kako je već od prije odgođen dvoboj 8.kola 2.HMNL-zapad između Raba i Verude. Također vrijedi napomenuti i kako će se u srijedu 18.studenog odigrati odgođen dvoboj 5.kola 2.HMNL-istok između Nove Gradiške i Našica.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Tomislav Ciković: “Dvoboj s Alumnusom je za nas utakmica sezone!”

Nakon jednogodišnje epizode u drugoligaškom društvu Osijek se ekspresno vratio u elitno društvo hrvatskog futsala. …

Mateo Vlatković: “Cilj je svaku utakmicu dati sve od sebe!”

Prvu polusezonu Alumnus je završio pobjedom u Dubrovniku rezultatom 2:4 i time zaključio jesenski dio …