Fabet kladionica

2.HMNL | TOPSTAR Sala + službena je lopta natjecanja

Na temelju potpisanog ugovora između Hrvatskog nogometnog saveza i tvrtke Ghia Sport iz Pazina, službenog distributera novog i brzorastućeg brenda Topstar, nova službena lopta svih drugih malonogometnih liga u Hrvatskoj (Zapad, Istok i Jug) je futsal lopta Topstar Sala +. Tako će se sve utakmice drugih liga u natjecateljskoj sezoni 2022/2023 igrati s ovom posebno dizajniranom loptom za hrvatsko tržište.

Lopta Topstar Sala + rađena je po uzoru na nekadašnju popularnu Mikasa +FLL555 loptu, koja je neprekidno bila službena lopta 1. i 2.HMNL pet godina u nizu u razdoblju od sezone 2016/2017 zaključno sa sezonom 2020/2021 čiji je distributer također bila tvrtka Ghia Sport. Svojim performansama, teksturom i svemu ostalom (osim dizajnom), ova lopta neodoljivo podsjeća na navedenu “Mikasicu” te se svi slažu da će klubovi biti više nego zadovoljni kroz cijelu sezonu 2022/2023.

Topstar Sala + futsal loptu i njene točne specifikacije možete vidjeti klikom na priloženi link:
https://sport.ghia.hr/topstar-proizvodi/lopta-za-futsal-topstar-sala-2/

 

Kontakt - Ghia SportCROfutsal Plaćeni Oglas logo

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Raspored i najava 8. kola

Od petka do nedjelje na rasporedu su susreti 8. kola 2.HMNL-jug. Prethodnog vikenda natjecanje nije …

2.HMNL-Istok | Najava i raspored 8. kola

Iza nas je vikend odmora u 2. HMNL-Istok zbog odigravanja kup natjecanja. Ovaj vikend, točnije …