Fabet kladionica

Aurelia prvak Istoka

MNK Aurelia iz Vinkovaca novi je prvak 2. Hrvatske malonogometne lige Istok u sezoni 2014./2015., naime tri kola prije kraja sezone Aurelia je ostvarila prednost od čak deset bodova nad drugoplasiranom ekipom…..

Pobjedom u gradskom derbiju nad MNK Vinkovci 6:3 malonogometaši Aurelie su pobjegli za deset bodova dugoplasiranim Našičanimai tako i teoretski osigurali naslov prvaka, što je svakako povijeni uspjeh ovog mladog kluba. Bitno je naglasiti kako se i juniorska ekipa Aurelije bori za prvo mjesto, gdje su ostala još dva kola do kraja.

Savršen je ovo epilog lijepe futsal priče o klubu koji je osnovan prije samo dvije godine, a koji se sastoji od, prije svega jako dobrih prijatelja i igrača, koji već dugi niz godina zajedno provode vrijeme, kako na terenu, tako i izvan njega. Svi igrači dugo su u futsalu te ih većina igra samo futsal (op.a. a ne veliki nogomet), što je rijetkost za ovo područje i ovakvo stanje u futsalu općenito.

Zanimljivo je naglasiti kako klub i njegovo funkcioniranje sponzoriraju najvećim dijelom sami igrači, a u tome im pomažu i neki sponzori i prijatelji kluba, ali i gledatelji i simpatizeri svojim donacijama. Primarni cilj kluba, kako je na početku sezone dogovoreno, je završiti prvu sezonu bez dugovanja, financijska stabilizacije kluba te osnivanje i organizacija rada s mlađim kategorijama.

Nakon završetka sezone (tri kola), Aureliju očekuju kvalifikacije za 1. HMNL, u kojem će se vjerojatno susresti sa klubom-prijateljem, MNK Dinamo Futsal (Zagreb), MNK Potpićan 98 ADT (Labin) i MNK Crnica (Šibenik).

Igrači MNK Aurelia (sezona 2014./2015.): Boris Ivoković, Antonio Rimac, Mario Mendeš, Ivan Pinter, Luka Zovko, Josip Grbanović, Željko Plavšič, Filip Šimunović, Davor Kujundžija, Mladen Crnaić, Hrvoje Zagorac, Ivan Borković, Karlo Majtanić, Danijel Zagorac, Drago Lovrić

Juniori: Bruno Svirac, Josip Raguž, Filip Bekavac, Petar Borković, Luka Peranović, Luka Elez, Eugen Pilek, Kristijan Šoštar, Ivan Bukna, Marko Blekić, Marko Begović, Antonio Pavlović, Nedjeljko Novokmet, Ante Puljić

Uprava kluba:
Danijel Zagorac, Predsjednik kluba

 

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …