I Istok protiv prijedloga Komisije za mali nogomet

Klubovi 2. HMNL istok uputili su Prigovor Komisiji za mali nogomet u kojem podupiru odluku klubova regije Zapad pa čak i postoji mogućnost da poslije 4. kola prekinu natjecanje juniora. Prigovor klubova 2. HMNL istok donosimo u cijelosti:

PRIGOVOR NA PRIJEDLOG KOMISIJE ZA MALI NOGOMET

Poštovani,

nezadovoljni smo prijedlogom Komisije za mali nogomet. Naime o čemu se radi. Komisija za mali nogomet je predložila IO HNS-a Propozicije natjecanja za prvenstvo mladeži, koje su i prihvaćene i objavljene u Glasniku br 43 od 09.9.2014. godine, a članak 2. kaže … nakon završenog natjecanja po regijama po dvije prvoplasirane momčadi iz svake regije stječu pravo igranja na završnom turniru…. a u članku 12 istih Propozicija su određene i grupe i parovi koji će igrati na završnici.

Komisija je na svojoj sjednici zauzela stav da na završno natjecanje sa Juga i Sjevera idu po tri kluba, a sa Istoka i Zapada po jedan klub!? Zašto?

U nekim razmišljanjima smo da bi se čak moglo i prihvatiti u kategoriji kadeta, radi malo klubova, da se napravi raspored po principu 3,3,1,1 ali takvo što može možda biti tek u natjecateljskoj 2015/2016 godini.

Iz ovoga je vidljivo da se Komisija ne slaže sa svojim mišljenjem!? Prvo predloži jedno a zatim se ne slaže sa istim!?

Ne znamo što se sve može očekivati od Komisije ubuduće? Ali ništa nas ne smije iznenaditi. Zato se pitamo čija je to Komisija kojoj svi klubovi nisu isti, te zašto se neke regije favoriziraju a Istok i Zapad su bijeda kojih se treba riješiti?

Nije nam jasno kako to da član Komisije sa Istoka (Dario Skender) bude za promjenu Propozicija. Pitamo se čiji je on predstavnik?

U svemu se slažemo sa klubovima regije Zapad i podržavamo njihovu odluku u cijelosti.

Obavijestili smo Povjerenika za natjecanje da ćemo ovo kolo(4) odigrati, a zatim prekidamo svako natjecanje do konačne odluke IO HNS-a.

Molimo Komisiju da preispita svoj prijedlog , što je moguće prije, kako bi mogli nastaviti natjecanje te nas o tome obavijesti.

Ako već Komisija predlaže nešto što se kosi sa donesenim Propozicijama molimo članove Izvršnog odbora HNS-a da ne prihvati ovaj sramotan prijedlog Komisije.

Nadamo se da će razum pobijediti te da se prijedlog Komisije odbaci u cijelosti.

Ne želimo da se ovaj naš prigovor shvati kao ucjena već samo želimo isti komadić kruha kao i ostale regije.

Športski pozdrav, Klubovi Druge HMNL Istok

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac domaćin neslužbenog Superkupa!

S obzirom na to da je Olmissum prošle sezone osvojio i kup i prvenstvo, ove …

FIFA WC 2021. | Poznati svi sudionici osmine finala!

Okončano je natjecanje po skupinama na Svjetskom prvenstvu, te su poznati svi sudionici osmine finala! …