Ipak počinje na Istoku

Naredni vikend započinje natjecanje u 2. HMNL – Istok i to sa osam klubova kako je odlučeno na posljednjem plenumu klubova. Najbitnija točka plenuma je primanje MNK Osijek kao osmog kluba u ligu pa će se tako u svakom kolu igrati četiri para i niti jedan klub neće biti slobodan kako je prvobitno bilo predviđeno.

To je vrlo dobra vijest kada znamo s kakvim se problemima suočavaju svi futsal klubovi u regiji i da je čak i sam početak lige bio upitan. Nadajmo se da će svi klubovi pronaći snage i sredstava da završe natjecanje.

U natjecateljskoj sezoni 2014./2015. sudjelovati će MNK Aurelia, MNK Ivankovo, MNK Mala mljekara, MNK Našice, MNK NG Unitas, MNK Osijek, MNK Vinkovci i novi drugoligaš MNK Brod koji je u protekloj sezoni bio prvi u 1. Županijskoj malonogometnoj ligi Brodsko – posavske županije.

U prvom kolu zanimljivo će biti u Našicama gdje gostuje vrlo ambiciozni klub iz Ivankova, u Vinkovcima će se igrati dva susreta, Aurelia ugošćava Osječane, a novi drugoligaš iz Slavonskog Broda ide u goste Malonogometnom klubu Vinkovci, dok se u Novoj Gradiški sastaju stari rivali Unitas i Mala mljekara iz Valpova. Detaljni raspored donosimo u najavi prvog kola.

2. HMNL – Istok, 1. kolo (18. – 20. listopad):
MNK Našice – MNK Ivankovo
MNK NG Unitas – MNK Mala mljekara
MNK Vinkovci – MNK Brod
MNK Aurelia – MNK Osijek

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Genius nadigrao Kijevo, Mejaši bolji od Omble

Danas su odigrana preostala dva susreta 3.kola 2.HMNL-jug. U podskupini “A” Genius je na splitskim …

Radijska emisija CROfutsala ovog tjedna ide u srijedu!

Poštovani čitatelji! Zbog izmjena u rasporedu MEGAMIX RADIA HVAR, ovotjedna emisija koju CROfutsal emitira na …