Očitovanje MNK Vinkovci na odluku povjerenika

Kao što smo pisali neodigrana utakmica NG Unitas – Vinkovci je odlukom povjerenika 2. HMNL istok registrirana je u korist domaćina 3:0 što je izazvalo ogorčenje Vinkovčana koji su se očitovali vodstvu lige. Donosimo vam vinkovačko očitovanje u cijelosti:

Povjerenik za natjeca. g.Vranić
Poverenik za suđenje g. Berger
Disciplinski sudac g. Zovak
KMN -predsj.g. Durlen

Dno dna na istoku – izvarani smo u duhu HNS-a

Očitovanje na odluku Povjerenika natjecanja da utakmicu 2.hmnl istok između Unitasa NG i Vinkovaca registrira 3:0 za domaćina

Ogorčeni smo na totalno neprihvatljivu, van pameti odluku koja je izvan svih okvira fair playa. Ponavljamo kako je Mnk Vinkovci došao na utakmicu u Novu Gradišku, telefonski bio u kontaktu sa Povjerenikom natjecanja i delegatom koji je ujedno i predstavnik kluba domaćina što je tužna istina i obavjestio ih da ćemo kasniti oko pola sata zbog nepredvidive situacije na putu (radovi na cesti).

Od svih nam je obećano da će nas domaćin čekati i da će se utakmica igrati, no kad smo stigli domaćin, delegat-predstavnik kluba i suci nisu htjeli igrati utakmicu. Dakle mi smo tamo došli, a utakmica nije odigrana. Slagali su nas i na to smo uputili prigovor vodstvu natjecanja tražeći odgovore. Nitko nam nije objasnio niti sugerirao da bi se trebali žaliti. Tek smo u Glasniku saveza saznali da je Povjerenik registrirao utakmicu 3:0 za domaćina ne objasnivši nam niti jednom rečenicom razlog.

Dalje smo na jednom futsal portalu vidjeli da smo utakmicu izgubili jer se nismo žalili, a ne zato što smo kasnili. Pa na čega da se žalimo kad utakmicu nije bila registrirana. Najžalosnije je što smo sljedećih dana bili u kontaktu i sa Povjerenikom natjecanja i disciplinskim sucem i obojica su nam sugerirali da pričekamo, tražili su savijet i iz regije jug.

I kad je vrijeme prošlo utakmicu su registrirali za domaćina bez imalo srama što time pljuju po fair playu, futsalu, sportu. Pa u kojem sportu ima da domaćin skupa sa službenim osobama odbije igrati utakmicu i da je onda taj isti domaćin dobije bez borbe sa 3:0 jer se gost nije žalio . Samo u hrvatskom futsalu.

MNK Vinkovci
sportski direktor Ivica Aničić

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

EURO 2022. | U iščekivanju objave reprezentativnog popisa…

Iz HNS-a su danas na adresu UEFA-e poslali popis reprezentativaca za predstojeće Europsko prvenstvo. Na …

Poznat popis reprezentacije Poljske za EURO!

Izbornik poljske reprezentacije Błażej Korczyński prije deset dana je objavio popis od 16 igrača za …