Fabet kladionica

Utakmica NG Unitas – Vinkovci registrirana 3:0 par forfe

Povjerenik za natjecanje 2. HMNL istok odlučio je da se neodigrana utakmica NG Unitas – Vinkovci registrira rezultatom 3:0 u korist domaćina. Kako smo ranije pisali Vinkovčani su kasnili na zakazani početak susreta u Novoj Gradišci, pa je domaća ekipa odbila igrati zbog čega je MNK Vinkovci uložio prigovor no on očito nije usvojen, te su se Novogradiščani s nova tri boda popeli na četvrto mjesto s deset osvojenih bodova.

Poslije šest kola na čelu tablice je i dalje ekipa Našica, a s dva boda manje slijedi je vinkovačka Aurelia. Na listi strijelaca su dva malonogometaša Ivankova Marin Ležajić s 17 postignutih golova i Domagoj Čuk s 16 golova, treći strijelac lige Željko Plavšić iz MNK Aurelije je postigao 12 golova.

Nakon odigranog prvog dijela sezone (dvije preostale utakmice 7. kola će se odigrati danas) bit će održan i Plenum klubova 2. HMNL istok 4. prosinca 2014. godine u Ivankovu sa sljedećim dnevnim redom

  1. Izvlačenje parova za KUP regije istok
  2.  Izvlačenje startnih brojeva za ligu mladeži (juniori)
  3. Problematika natjecanja seniora
  4. Razno

Svakako će biti zanimljiva rasprava pod točkom 3. i nadamo se da će se svi klubovi odazvati i time pridonijeti rješavanju problema i poboljšanju uvjeta natjecanja u regiji istok.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Danijel Dekanić ponovno u dresu Futsal Dinama!

Nakon Zvonimira Šućura i Kristijana Postružina, Futsal Dinamo je danas na svojim službenim stranicama predstavio …

David Barbarić novo je pojačanje MNK Novo Vrijeme!

Novo Vrijeme je danas predstavilo novo pojačanje za predstojeću sezonu. Riječ je o Davidu Barbariću, …