Fabet kladionica

Škola futsala MNK Crnica

Malonogometni klub “Crnica” ulazi u svoju treću sezonu rada s djecom i mladima u okviru svoje škole futsala. Protekle dvije sezone pokazale su kako je ovo bio jedan od najvažnijih poteza kluba u novijoj povijesti. Dobar odaziv djece i njihov odgoj uz malonogometni talent najvažniji su parametri koji su obilježili protekle dvije sezone škole futsala.
I ove sezone škola futsala nastavlja s istim intezitetom. Djeca će kao i proteklih godina biti podijeljena po kategorijama i sve kategorije imati će svoje zasebne treninge. Treninzi će se održavati u dvorani Tehničke škole koju će koristiti pretežno tići i pioniri, dok će kadeti i juniori svoje treninge imati kombinirano u dvorani Tehničke škole, dvorani Meterize i na Baldekinu.
Novost je da će ove sezone tići i pioniri nastupati u malonogometnoj ligi koja će se igrati u dvorani Osnovne škole Meterize i liga će početi prvim danima mjeseca studenog. Nekoliko turnira i prijateljskih utakmica planirano je kroz rujan i listopad jer djeca se moraju pripremiti za ligu.
Kadeti i juniori nastupati će u Dalmatinskoj ligi koja svake godine počima u studenom.
MNK “CRNICA” Šibenik  – futsal team
www.mnk-crnica.hr
Kornatska 17
22 000 Šibenik
+ 385 (0) 98 888 901
Ukoliko i vi želite predstaviti svoj projekt vezan uz futsal i mlade možete to učiniti besplatno slanjem materijala na email adresu admin@crofutsal.com!
Futsal škola MNK Crnica - plakat 2014

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …