17.2 C
New York
spot_img
spot_img

ADIO KAPETANE | Duje Vladović napušta Split!

Objavljeno:

Nakon osam sezona u klubu Duje Vladović napušta Split! Vijest je to koju je dojučerašnji kapetan Splita objavio na svom Facebook profilu. Objavu prenosimo u cijelosti.

Teško je sumirati 8 sezona u jednome kratkom tekstu. Puno uspomena, puno emocija, puno uspjeha, puno dragih suigrača, puno trenera, puno prijatelja za cijeli život… Sve to sam dobio u najvećem klubu hrvatskog futsala. Bilo je tu velikih uspjeha, bilo je tu padova, ali na kraju puta pamte se samo lijepi dani. Želio bih se zahvaliti svima koji su bili dio ovog poglavlja mog života od svih suigrača koji su postali poput obitelji, od svih trenera od kojih sam od svakog nešto naučio, pa do uprave kluba i svih u klubu bez kojih sve to ne bi funkcioniralo. Bila je iznimna čast, privilegija i odgovornost nosit kapetansku traku ovog kluba i zahvalan sam na svakom trenutku i svakoj prilici koja mi je pružena. Sada je došlo vrijeme za neko novo poglavlje i nove izazove. Hvala na svemu mom najdražem klubu te puno sreće u daljnjim izazovima i što skoriji povratak među elitu hrvatskog futsala želi vam od sada vaš najveći navijač!

 

Duje Vladović rođen je 29. listopada 1999. godine u Splitu, te je nakon nogometnih početaka čitavu futsal karijeru proveo u Splitu, čiji je kapetan posljednjih sezona. Split je u sezoni 2019/2020 ispao u drugoligaško društvo, te u protekle tri sezone nije uspio izboriti povratak u elitno društvo hrvatskog futsala. Splićani su u prošloj sezoni osvojili naslov prvaka 2.HMNL-jug, no u “Ligi za popunu 1.HMNL” su ostali iza Torcide i Uspinjače Gimke, te bi sljedeće sezone trebali igrati jedinstvenu 2.HMNL. Vladović je pak odlučio kako je vrijeme za nove izazove, te ostaje za vidjeti gdje će nastaviti karijeru, kao i kakav ćemo Split gledati u sezoni koja je pred nama.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave