Antun Bačić novi je trener Splita!

Nakon povratka Ive Zokovića na čelo Splita, najtrofejniji hrvatski futsal klub bilježi i prve kadrovske promjene. Tako je na mjesto trenera prve momčadi došao mladi dubrovački strateg Antun Bačić.

Antun Bačić rođen je 29. listopada 1990.godine, a futsal karijeru je kao igrač započeo u Ombli. U ljeto 2014. godine prelazi u dubrovački Square, gdje nakon 3 sezone u ljeto 2017. godine preuzima ulogu prvog trenera. Prethodno je Bačić kao trener radio s mlađim uzrasnim kategorijama dubrovačkog kluba, gdje je imao zapažene rezultate. U veljači ove godine Bačić je razriješen dužnosti trenera prve momčadi Squarea, no početkom srpnja dubrovački su mediji objavili kako će Bačić u sljedećoj sezoni voditi momčad Omble u 2.HMNL-jug. No ipak, izgleda da je poziv najtrofejnijeg hrvatskog kluba bio prevelik izazov za Bačića, koji će u sljedećoj sezoni imati zadatak vratiti Split u prvoligaško društvo.

Angažman dubrovačkog trenera jasno daje do znanja da uprava kluba na čelu sa Zokovićem ne namjerava više od jednog ljeta provesti u drugoligaškom društvu. Bačić je danas potpisao ugovor na tri godine, a danas je u Splitu bila i prozivka igrača za novu sezonu. Prvi pomoćnik će mu biti Mišo Lončar koji će biti i trener golmana dok će sportski direktor kluba biti Nikola Tomičić.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Podjela bodova u golijadi Nove Gradiške i Broda 035

U posljednjem susretu 14. kola 2.HMNL-istok Nova Gradiška i Brod 035 su podijelili bodove odigravši …

UEFA Futsal Liga prvaka | Poznati termini dvoboja osmine finala

Krovna europska nogometna organizacija UEFA danas je objavila termine dvoboja osmine finala UEFA Futsal Lige …