Fabet kladionica

Antun Bačić u radijskoj emisiji CROfutsala!

Sutras početkom u 19:00 sati na frekvencijama MEGAMIX RADIA HVAR emitirat će se još jedna u nizu naših radijskih emisija posvećenih futsalu. Naš gost biti će Antun Bačić, trener MNK Split. Mladi dubrovački strateg već je bio najavljen kao gost u našoj emisiji početkom ovog mjeseca, no zbog tehničkih problema emisija je prebačena s ponedjeljka na srijedu, čime je gostovanje Bačića otpalo jer je istog dana Split igrao kup-susret protiv Universitasa.
S Bačićem ćemo razgovarati o njegovoj igračkoj, a zatim i trenerskoj karijeri, počevši od Omble i Squarea sve do Splita. Također ćemo razgovarati o mnogim aktualnim temama hrvatskog futsala. Pozivamo Vas da nas pratite u emisiji uživo u ponedjeljak s početkom u 19:00 sati, a ukoliko niste u mogućnosti pratiti nas uživo snimka emisije biti će naknadno dostupna na našim stranicama. Ukoliko želite sudjelovati u našoj emisiji pitanjem za Antuna Bačića, možete to učiniti slanjem pitanja na naš Facebook ili Instagram, kao i mailom na admin@crofutsal.com

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Murter na penale preko Splita do završnog turnira kupa!

Nakon što su u petak i subotu plasman na završni turnir kupa Hrvatske izborili Futsal …

1.HMNL | Poznati su termini svih susreta 7. kola

Nakon što su hrvatski predstavnici Novo Vrijeme i Stanoinvest Futsal Pula okončali svoj nastup na …