Fabet kladionica

Franjo Matković prvo je pojačanje Futsal Gorice za novu sezonu!

Futsal Gorica Epic Brozo danas je objavila prvo pojačanje za predstojeću sezonu. Riječ je o Franji Matkoviću, iskusnom 28-godišnjaku koji u redove “Taurusa” dolazi iz momčadi Šibenik 1983.

Može biti slika sljedećeg: tekst

Franjo Matković rođen je 15. rujna 1993. godine, a futsal karijeru započeo je u Rugvici, gdje se kratko zadržao kao i u momčadi Zagreb 92. Široj javnosti postao je poznat nastupima za Alumnus Sesvete, a nastupao je još za Uspinjaču Gimku, njemački Weilimdorf, te na koncu Futsal Pulu s kojom je izborio plasman u 1.HMNL i već spomenuti Šibenik 1983 s kojim nije uspio izboriti opstanak u prvoligaškoj sezoni. Pad “Funcuta” u drugi razred hrvatskog futsala značio je i odlazak Matkovića iz redova “narančastih”, a karijeru će nastaviti u Futsal Gorici koja je uz Šibenčane ostala praznih ruku u razigravanju za popunu 1.HMNL. Angažman Matkovića kao i najava drugih pojačanja znak su da “Taurusi” ne odustaju od zacrtanog cilja, plasmana u prvoligaško društvo.
Matkoviću i Futsal Gorici želimo mnogo sreće i uspjeha u predstojećoj sezoni!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Futsal DInamo pobjednik turnira u Gospiću!

U sjeni Superkupa na kojem su nastupile četiri najbolje hrvatske momčadi iz prošle sezone, i …

Luka Perić u dresu Futsal Dinama!

Luka Perić novo je pojačanje Futsal Dinama! 25-godišnji reprezentativni pivot u redove zagrebačkih “plavih” dolazi …