Gorica predstavila nove igrače – Šestića i Ceraja!

Futsal Gorica nastavlja s predstavljanjem igračkog kadra za predstojeću sezonu. Nakon što su još ranije predstavljeni Šulentić i Papac, ‘crveno-crni’ su predstavili nova dva igrača koja će u premijernoj klupskoj sezoni braniti boje Gorice. To su Dario Šestić i Matija Ceraj.

Dario Šestić rođen je 01.kolovoza 1990.godine, a riječ je o dobro nam poznatom igraču bogate karijere. Šestić je nastupao za niz zagrebačkih klubova, a najveći trag ostavio je u Nacionalu s kojim je osvojio i tri naslova prvaka Hrvatske. Od 2015.godine Šestić nastupa za Novi Marof, rumunjski Sfantu Gheorghe, Uspinjaču Gimku, talijanski Mattagnanese, te povratak u zagrebački Nacional 2017.godine. Nakon toga ulijedila je nova polugodišnja epizoda u Uspinjači Gimki, odlazak u splitski Hajduk, te na koncu sezona i pol u Alumnusu, što mu je i poslijednji futsal-angažman. Šestić je bio kapetan U21-reprezentacije Hrvatske i veliki talent za kojeg će mnogi reći kako ipak nije ostvario svoj puni potencijal. Bez obzira na sve, sigurni smo da popularni Šele ima još dosta toga za reći na futsal-parketima.

Matija Ceraj je široj futsal-javnosti još uvijek nepoznato ime, što je i razumljivo s obzirom da je riječ o igraču bez većeg iskustva u futsalu. Ceraj je rođen 15.rujna 1990.godine, a u nogometnoj biografiji nastupao je za Kustošiju, Špansko, američku sveučilišnu momčad Columbia College i austrijski Nestelbach. Ceraj igra na poziciji pivota, a nakon dugogodišnjeg bavljenja nogometom u Gorici započinje njegova futsal-karijera. U klubu ga predstavljaju kao robusnog pivota, te ostaje za vidjeti koje su istinske mogućnosti ovog ‘bombardera’.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Podjela bodova u golijadi Nove Gradiške i Broda 035

U posljednjem susretu 14. kola 2.HMNL-istok Nova Gradiška i Brod 035 su podijelili bodove odigravši …

UEFA Futsal Liga prvaka | Poznati termini dvoboja osmine finala

Krovna europska nogometna organizacija UEFA danas je objavila termine dvoboja osmine finala UEFA Futsal Lige …